Lahden Kuukausimarkkinat ja visiitti Viinasilla – Lopen Kokoomus esittää minua kotikunnan kunnanhallituksen puheenjohtajaksi

Blogi, keskiviikkona 04.08.2021

Iiron ja Pirjon kanssa joimme tänään kahvit Lahden Vesijärven rannassa. Mukava tuokio pitkän koronatauon jälkeen.

Kaunis elokuun päivä oli tämäkin. Aamusta varhain ylös ja Shellin Parlamentin aamukahvien kautta Lahden torille. Kuukauden ensimmäinen keskiviikko ja se tarkoitti siis elokuun kuukausimarkkinoita. Lahden Kokoomus piti telttaa Lanun aukiolla ja kivasti väkeä pullakahvilla kävikin. Ja vaikka tällä kertaa vain täällä somessa paikalla oloani mainostelin niin oli mukava huomata, että useampikin tuli varta vasten juttusille ja terveisiä tuomaan. Monen monta mukavaa keskustelua Kokoomuksen teltalla ja myös itse torin puolella ja Olavissakin. Voisi siis sanoa, että antoisa ja onnistunut päivä tämäkin.

Lounaan jälkeen menin sitten visiitille Viinasille. Pirjo ja Iiro olivat laittaneet kahvipöydän valmiiksi ja olikin pienen koronatauon jälkeen mukana istua ja jutella niin politiikan kuin muunkin elämänmenon ajankohtaiset. Te blogini lukijat ja uraani seuranneet tiedätte Iiron merkityksen elämässäni ja myös politiikassa ja olen kyllä enemmän kuin onnellinen, että tällainen mentori ja tukija on urallani mukana.

Ja muutama tunnelmakuva Lahden elokuun kuukausimarkkinoilta.

Kokoomus esittää minua Lopen kunnanhallituksen puheenjohtajaksi

Illalla sitten vielä Lopella Kokoomuksen kokous ja pöydässä alkavan valtuustokauden luottamuspaikkajako meidän osalta. Kokoomuksen hallituksen, valtuustoryhmän ja kuntavaaliehdokkaiden yhteiskokous päätti yksimielisesti esittää minua Lopen kunnanhallituksen uudeksi puheenjohtajaksi. Valinnan tekee sitten parin viikon päästä ensimmäinen valtuuston kokous. Mutta paikkajako myös omassa porukassa sopuisasti läpi ja yksimielinen päätös koko pakan jaosta. Lisää näistä loppuviikon aikana Lopen Kokoomuksen Facebook-sivulla osoitteessa www.facebook.com/lopenkokoomus.

Nyt kello jo 22.00 ja Kympin Uutiset. Tästäkin päivästä saan olla iloinen ja kiitollinen. Monelle.

Kommentit