Lahden kokoomus avasi Korva-kahvilan – Ennötysmäärä ehdokkaita Lahdessakin

Uutiset, keskiviikkona 20.08.2008

Lahden kokoomuslaiset avasivat Korva-kahvilansa kaupungin kauppatorille keskiviikkona 20. elokuuta. Lahden Kokoomuksen kunnallisjärjestön puheenjohtaja Reijo Mäki-Korvela avasi kahvilan ovet puoliltapäivin ja lupasi, että paikka on avoinna aina vaalisunnuntaihin 26. lokakuuta asti. Väkeä Korva-kahvilan avajaisissa oli jonoksi asti.

– Oli mukava jälleen olla mukana Lahdessa. Erityisen hienoa on se, että Lahdessakin on nyt ennätysmäärä ehdokkaita vaikka se ei näissä vaaleissa näytä olevan kokoomus kohdalla mikään uutinen enää, hymyili mukana kahvilan avajaisissa ollut kansanedustaja Timo Heinonen.

Heinonen ehti parin tunnin aikana tavata lukuisia lahtelaisia ja esillä oli luonnollisesti kunnallispolitiikan lisäksi myös valtakunnan asiat. Heinonen sai useammalle kahvittelijalle kertoa mm. hallituksen veroratkaisuista ja moni oli tyytyväinen siihen, että eläkeläisten verotus oikaistaan nyt kaikkien kohdalta vastaavasti tienaavien työntekijöiden tasolle.

– Tämä oli meille kokoomuslaisille sellainen periaatekysymys ja oikeudenmukaisuuskysymys. Viime vuonna verotuksessa tehtiin suuri liike ja nyt saamme asian kuntoon niin, että enää kukaan ei joudu maksamaan kovempaa veroa eläkkeelle siirryttyään verratessaan tulojaan vastaavasti tienaavaan palkansaajaan.

Kokoomuksen yli 80 ehdokkaasta osa esittäytyi heti kahvilan avajaisissa vaalipäällikkö Seppo Toivosen johdolla ja ehdokkaita on paikalla torikahvilla jokaisena aukiolopäivänä.

– Tämä on varmasti yksi maamme upemmista Korva-kahviloista ja olen itsekin luvannut tulla paikalle vielä useamman kerrankin ennen lokakuun vaaleja, kertoi Heinonen ja kannusti toriväkeä tutustumaan Lahden kokoomuslaisiin ehdokkaisiin rohkeasti kysellen ja haastatellen.

– Olen vakuuttunut, että tällä listalla Lahdessa jatkuu hyvä kokoomuslainen politiikka myös jatkossa. Tältä listalta löytyy hyvä ehdokas jokaiselle, joka haluaa äänestää ja toivon todella, että näissä vaaleissa äänestävien määrä nousee edelliskerrasta.

Lahden kokoomuksen Korva-kahvilla avajaispäivänä parhaillaan kahvijono venyi useampaan kymmeneen metriin ja osa väestä jonotti kahvia ja pulla aina mökin ulkopuolella asti. Korva kahvila palvelee Lahden torilla aina kunnallisvaalipäivään 26.10 asti.

Kommentit