Lahden, Forssan, Hämeenlinnan ja Riihimäen seudulla näkyi Kampanjaväki levittäytyy laajalle

Uutiset, perjantaina 16.03.2007

Eduskuntavaalien loppukiri sai liikkeelle perjantaina yli kaksikymmentä Timo Heinosen kampanjan tukijaa. Kampanjaväkeä oli liikkeellä niin Lahden, Forssan, Hämeenlinnan kuin Riihimäenkin seuduilla ja vaalilehdet, Paussit, kortit ja ilmapallot tekivät hyvin kauppansa. Heinosen kampanjaväki tiivistää loppumetrien kampanjan vielä teemalla ”vielä 10 prosenttia enemmän”.

– Vaalit ratkaistaan loppukirissä ja kampanjaväki on lähtenyt nyt todenteolla mukaan loppurutistukseen. Uusia ideoita ja intoa näyttää löytyvän ja väki on todennut, että tehdään nyt vielä 10 prosenttia enemmän mitä olimme suunnitelleet. No sitten tehdään, totesi tyytyväinen Timo Heinonen pitkän kampanjapäivän jälkeen.

Perjantain kampanjapäivä alkoi jo kello kuuden jälkeen aamulla Hämeenlinnan rautatieasemalta missä kampanjaväki oli toivottavassa töihin lähtijöille ja -tulijoille hyvää päivää ja muistuttamassa Paussi –patukoiden kanssa tauon tarpeellisuudesta.

– Vastaanotto oli hyvä ja niin lähteville kuin tulevillekin Paussi –välipalapatukat kelpasivat hyvin hymyn kera, kiitteli mukana aamulla ollut Veikko Heinonen.

Palaute ollut rohkaisevaa

Timo Heinonen itse keskittyi perjantaina kampanjointiin Riihimäen seudulla. Päivän ohjelma meni ehdokkaan osalta uusiksi henkilökohtaisen tilaisuuden takia, mutta kampanjaan Heinonen osallistui raskaasta päivästä huolimatta.

– Palaute on ollut rohkaisevaa ja kiertäminen on ollut mukavaa. Tänäänkin useampi poikkesi kahville tai tuli Hämeenkadulla tervehtimään ja kyselemään kuulumisia ja kertomaan valinnastaan. Katsotaan nyt onko näitä sitten lopulta tarpeeksi, totesi Heinonen raskaan päivän päätteeksi.

Perjantaina kampanjaväkeä oli liikkeellä Hämeenlinnassa, Forssassa ja Lahden keskustassa ja Raksa –messuilla. Viimeisenä varsinaisena kampanjapäivänä lauantaina 17.3. Heinonen kiertää vielä tilaisuuksissa Riihimäellä, Tuuloksessa ja Hämeenlinnassa. Sunnuntainakin kampanja jatkuu kahvin merkeissä Hämeenlinnan Kahvila Korvalla ja Riihimäen vaalikahvilalla sekä Lopella Topenolla Tarkkalan laavulla Erä-Kahvila Korvan tunnelmissa.

Kommentit