Golfin suomalaistähti mukaan… Mikko Ilonen kansanedustajaehdokas Timo Heinosen taakse

Uutiset, torstaina 15.03.2007

Helmikuun puolivälissä ensimmäisenä suomalaismiehenä golfin Euroopan-kiertueen osakilpailun voittanut golfammattilainen Mikko Ilonen liittyi kansanedustajaehdokas Timo Heinosen tukiryhmään. Maailman eliittiin golfissa itsensä lyönyt Ilonen täydentää Heinosen takana olevaa laajaa urheilijoiden tukijoukkoa ja jo koko tukiryhmässä nyt jo 538 tukija.

– Tottakai täytyy olla ilonen, totesi Timo Heinonen Mikko Ilosen ilmoittauduttua joukkoon. –Tukiryhmä kasvaa joka päivä ja tottakai arvostan sen korkealle, että Mikon tapaiset huippu-urheilijat arvostavat osaamistani ja haluavat tukea hankettani.

Indonesian Jakartassa pelatun Euroopan Tourin osakilpailun Enjoy Jakarta Astro Indonesia Openin voiton myötä Ilonen varmisti pelioikeuden Euroopan kiertueelle aina vuoden 2009 loppuun asti ja se helpottaa Ilosen kiertuesuunnitelman laatimista. Voiton jälkeen lahtelainen 26-vuotias golfammattilainen aloittikin kuukauden mittaisen kilpailutauon jonka aika Ilonen keskittyy harjoitteluun.

-Treenaan kaksi viikkoa Suomessa ja kaksi Dubaissa, kertoi Ilonen seuratessaan torstaina Hämeenlinnan Pallokerhon ja Helsingin IFK:n välistä Sm-liigan playoffottelua.

Seuraavan kerran Ilonen kilpailee huhtikuun puolivälissä Kiinassa, missä on kaksi kilpailua peräkkäisillä viikoilla.

Mikko Ilosen lisäksi mukana Heinosen tukijoukoissa urheilijoista ovat myös HPK:ssa Suomenmestaruuden voittaneet Janne Lahti ja Jyrki Louhi sekä mm. motocrosslegenda Heikki Mikkola ja rallilegenda Simo R. Lampinen sekä Markku Alen, Mika Ahola, Janne Tapio, Kosti Katajamäki, Jari-Matti Latvala, Juuso Pykälistö, Tomi Tuominen, Janne Tuohino, Kari Tiainen, Samuli Aro ja Marko Tarkkala.

– Urheilijat on yksi tärkeä ryhmä tukijoukoissani, mutta lähes 550 tukijan joukkoon mahtuu paljon erilaisia ihmisiä erilaisista taustaryhmistä ja koko laajan vaalipiirin alueelta. Mukana on opiskelijoita, eläkeläisiä, yrittäjiä, opettajia, hoitoalan ammattilaisia jne. Ryhmän vahvuus ja hienous on ennen muuta sen monipuolisuus ja laajuus, totesi tyytyväinen Timo Heinonen.

Kommentit