Kuukausimarkkinoita olikin jo oikeastaan lähes ikävä – Hämeenlinnan torilla nauttittiin upeasta kesäsäästä

Blogi, tiistaina 04.08.2020

Elokuu ja markkinakesä vihdoin käyntiin. Eli nyt kun tapahtumien yleisörajoituksista luovuttiin niin myös kesätorit ja kuukausimarkkinat saatiin käyntiin. Kuun ensimmäinen tiistai siis tänään ja se tarkoitti Hämeenlinnan kuukausimarkkinoita. Ja Hämeenlinnan Kokoomus tietenkin siellä mukana ja minäkin. Mukavaa oli.

Aamusta siis aikaisin liikkeelle. Shellin Parlamentissä pikaiset aamukahvit ja sitten Hämeenlinnan kesäiselle torille. Mate Dahl oli joukkoineen laittanut kokoomuksen sinisen teltan jo valmiiksi ja väkeä olikin jo odottamassa, kun torille ehdin. Ensimmäiset juttutuokiot jo matkalla torin halki Kokoomus-teltalle ja teltalla sitten pari tuntia vilkasta keskustelua ja ajatusten vaihtoa.

Kokoomus nimesi viime sunnuntaina Hämeenlinnaan jo ensimmäisen nipun ensi kevään kuntavaaliehdokkaita ja nyt elokuun markkinat olivatkin kuin jo vähän kampanjavuoden avaus. Torilla siis puhutti niin kaupungin omat asiat, mutta myös valtakunnankin jutut. Itse sain käydä useamman keskustelun mm. EU:n elpymisrahastosta, Suomen velalla elämisesta ja veronkorotuksista, bensa- ja dieselveron korotuksista ja myös teiden kunnosta. Myös palautetta sain siitä, että eikös sellaisen ”Ei koiria torille” -säännön voisi jo laista pois pyyhkiä. Eli siis todentotta isompia ja pienempia arjen asioita.

Torilla tänään liikkeellä siis myös ensimmäisiä kuntavaaliehdokkaitamme. Olen itse luvannut auttaa kaikkia kokoomuslaisia kampanjoinnissa, jotka siis apuani haluavat ja tänään jo suunnittelimmekin vaalivuoden juttuja muutaman kanssa. Mukana aivan mahtavia ehdokkaita eri puolilta Hämeenlinnaan ja mikä hienointa myös iso määrä upeita nuoriakin. Itse uskon vakaasti, että hyvällä yhteispelillä ja ahkeralla työllä tulemme Hämeenlinnassakin kuntavaalit voittamaan. Töitä se toki vaatii, mutta sitä vartenhan tässä ollaan.

Tässä vielä listana nyt nimetyt Hämeenlinnan Kokoomuksen ehdokkaat ja lisää ehdokkaita nimetään jo syksyllä. Olisitko muuten sinä kiinnostunut lähtemään ehdokkaaksi omassa kotikunnassasi ja kotikaupungissasi? Laita ihmeessä vaikka minulle viestiä niin katsotaan miten homman kanssa voisimme edetä. Mielelläni olen siis avuksi.

Aurinkoinen Hämeenlinnan tori ja kuukausimarkkinat. Siitä oli tämä kuun ensimmäinen tiistai jälleen tehty.

Kokoomuksen ehdokkaita oli tänään teltalla liikkeellä koko päivän. Tässä muutama mainio hämeenlinnalainen ehdokkaamme yhteiskuvassa kanssani.

Tarja ei ole ehdokkaana – ainakaan vielä 🙂 – Mutta Tarjaa aina ihana nähdä. Rakkaan pikkuserkkuni ihana Äiti.

Sari Rautio on johtanut Hämeenlinnan kaupunginhallitusta pitkään. Kova työ mistä ei aina kiitoksia saa. Hattua kyllä itse nostan heille, jotka näitä kovimpia ja vaativimpia paikkoja hoitavat. Aina ei päätökset nimittäin ole helppoja ja kivojakaan. Tässä Sarin ja minun kanssa keskustelemassa kaupunginvaltuutettumme Juha Tuomi. Toivottavasti Juhakin vielä lähtee jatkamaan hyvää työtä kaupunginvaltuustoon.

Markku Wiik on yksi ensi kevään uusista ehdokkaistamme. Erinomainen mies ja osaaja ja mitä hienointa, että nyt mukana kuntavaaleissa. Suosittelen!

Mate Dahl on Hämeenlinnan kokoomuksen yksi Tekijä isolla T:llä. Mikä energia ja halu tehdä. Arvostan.

Mari Pinomäki on Hämeenlinnan kuntavaalien nuorin ehdokas. Mari on ollut minun eduskuntavaalikampanjoissa jo kahdesti mukana ja nyt on minun vuoroni auttaa Maria. Suosittelen!

Hämeenlinnan Kokoomuksen 2. elokuuta nimeämät kuntavaaliehdokkaat:

Antti Ahonen, hum. kand., kokoomuksen kuntavaalipäällikkö
Joona Gynther, opiskelija, yrittäjä
Henna Hanka, palvelupäällikkö
Sini Heikkilä, tekniikan ylioppilas
Mikko Hieta, FM, viestintä- ja markkinointipäällikkö
Ville Honkasaari, maanviljelijä, yrittäjä
Elisa Hyvärinen, oikeustieteen ylioppilas, toimittaja
Olli Ilomäki, eläkeläinen
Hillevi Kaarlenkaski, yrittäjä
Pentti Kallionpää, insinööri
Sara Kaloinen, palvelukoordinaattori
Jenna Kankaanpää, yhteisömanageri
Veli-Pekka Kulmala, myyntikoordinaattori
Annemari Kuvaja, toimitusjohtaja, kukkakauppias
Seppo Kuvaja, toimitusjohtaja, isännöitsijä
Pasi Laine, johtamisen lehtori, yrittäjä
Päivi Lindqvist, luokanopettaja
Janne Liukkonen, putkiasentaja, palvelupäällikkö
Pekka Lyly, AD
Kari Mononen, nuorisotyönohjaaja
Pirita Mäntytörmä, FM, kotiäiti
Mari Parikka-Nihti, lasten luontotoiminnan asiantuntija / vo
Mari Pinomäki, opiskelija
Aatu Pulkkinen, yrittäjä
Sari Rautio, kaupunginhallituksen puheenjohtaja
Jukka Saario, everstiluutnantti
Jesse Saviniemi, opiskelija
Timo Saviniemi, maa- ja metsätalousyrittäjä, sähköurakoitsija
Kari Suokas, asianajaja, varatuomari
Kalle Virtanen, maa- ja metsätalousyrittäjä, everstiluutnantti evp
Juha Vähänen, myyntiedustaja
Henri Weck, järjestösihteeri
Markku Wiik, eläkeläinen

Nyt päivä jo illansuussa. Kaunis kesäpäivä tuli tästäkin. Jos vaikka järveen hyppäisin. Tai ainakin veneellä. Ajattelin hieman ulpukoille antaa niittokoneen kanssa kyytiä.

Kommentit