Kuntavaalien kampanjointi päättyi Vaalilauantaihin ja SusaSäbään – Pian saamme jo tuloksia

Blogi, sunnuntaina 13.06.2021

Hyvää vaalisunnuntaita.

Tänään emme enää kampanjoi vaan kunnioitamme ikiaikaista äänestysrauhaa. Annetaan siis jokaisell rauha käydä äänestämässä ja kertomassa millaisella kokoonpanolla Loppea ja muitakin Suomen kuntia ja kaupunkeja tulevana nelivuotiskautena johdetaan. Me olemme siis kampanjamme tehneet ja mielipiteemme ja tavoitteemme kertoneet ja nyt on teidän kaikkien äänestäjien vuoro kertoa oma mielipide.

Eilen viimeisenä vietimme perinteistä Lopen Vaalilauantaita ja illalla vielä kiva päätös pitkälle kampanjalle Susa Lehtisen SusaSäbä -turnauksen parissa. Se oli kampanjan päätös ja täytyy kyllä sanoa, että tämän kampanjakevään ja -kesän ehdottomasti hauskin ja erilaisin kampanjajuttu. Susalle siis 15 pistettä! Toivottavasti Susa nuorena ja ahkerana tekijänä saa tänään paikan myös uuteen Lopen Kunnanvaltuustoon. Aivan super hyvä ehdokas ollut ja ennen muuta jo osaamisensa ja tapansa toimia monessa näyttänyt.

Aamun sade vaihtui pian kauniiksi kesäpäiväksi. Eilisen illan Suomen voitto Tanskasta EM-kisojen avaus- ja debyyttiottelussa sai jo tänään hieman enemmän ilonkyyneliä, kun tiedot Tanskan Christian Eriksenin tilasta ovat olleet lohdullisia. Miehen sydän pysähtyi, mutta se saatiin pian takaisin defibrillaattorin avulla. Jälleen yksi hyvä esimerkki näiden laitteiden toimivuudesta ja tärkeydestä. Ja nyt tärkeintä, että Eriksen toipuu. Eilinen ilta näytti kuitenkin upeastia miten lopulta tärkeintä on yhteisöllisyys – jalkapallo siirtyi sivuun.

Onnea kuitenkin Huuhkajille seuraaviin matseihin. Teitte eilen historiaa. Voitto EM-kisojen debyyttiottelussa oli jo sinänsä historiallista. Nyt ei muuta kuin tsemppiä Venäjän ja Belgian kaatoon.

Kello 18.04 ja lähden Pelto-Seppälään. Koronarajoituksien takia pidämme pienet suljetus vaalivalvojaisemme tällä kertaa ulkona. Sisätiloissa edelleen kuitenkin 10 hengen kokoontumisrajoitus ja meille tärkeää näistä pitää kiinni. Tällä tavalla tuon koronan lopulta parhaiten nujerramme.

Kohta tiedämme miten vaaleissa käy. Kuntalaiset ovat sitten puhuneet ja pulinat pois.

 

 

 

 

Kommentit