Kuntavaalien ensimmäinen erä voitetaan jo ehdokasasettelussa – Olisitko sinä kiinnostunut lähtemään mukaan?

Blogi, keskiviikkona 18.01.2017

Kuntavaalit järjestetään jälleen tänä vuonna. Nyt siis uutena ajankohtana keväällä huhtikuussa. Seuraavat kuntavaalit toimitetaan 9.4.2017 jokaisessa Suomen kunnassa ja silloin valitaan uudet päättäjät maamme kuntiin.

Tällaisella mainoksella menin valtuustoon ensimmäistä kertaa. Arvatkaapa keneltä tuon kirjaimiin nojailun jo silloin nappasin 🙂

Itse lähdin aikanaan jo nuorena poikana ehdokkaaksi heti kun ikä vain sen salli. Yllätykseksi minut valittiin myös ensi yrittämällä kotikuntani Lopen valtuustoon ja nuorimpana ehdokkaana ja vielä historian toiseksi suurimmalla äänimäärällä. Sen jälkeen on tapahtunut paljon ja olen ollut mukana viisissä kuntavaaleissa ja näin ollen nyt jo yli 20 vuotta kunnanvaltuutettuna. Puolet elämästä on siis annettu omalle rakkaalle kotikunnalle Lopelle.

Meidän arki tehdään nimittäin kunnissa. Siellä tehdään meitä koskevia päätöksiä: iltapäiväkerhoista, kiinteistö- ja kunnallisverosta ja siitä, miten katuvalot palavat. Kunnissa päätetään myös työ- ja elinkeinopolitiikasta, koulujen kielivalinnoista ja urheilupaikoista ja niiden käyttöhinnoista jne.

Itse voin sanoa, että tämä työ on ollut enemmän kuin antoisaa. Valtuutettuna toimiminen on antanut minulle myöhemmin myös ammatin teidän myötävaikutuksella ja ennen muuta valtavan määrä hyviä ja rakkaita ystäviä. Olen enemmän kuin kiitollinen, että olen saanut olla mukana. Nyt on aika valita jälleen uudet päättäjät niin Lopelle kuin kaikkiinkin maamme kuntiin.

Tutustu meidän kokoomuslaisten valtakunnalliseen kuntavisioomme täällä: bit.ly/kuntavisio

Kuntavaalit on tilaisuus vaikuttaa kotipaikkasi asioihin ja saada aikaan konkreettisia muutoksia lähiympäristössäsi.

Kokoomus on Suomen suurin kuntapuolue. Edellisissä kuntavaaleissa saimme 21,9 prosentin kannatuksen. Ja aiomme olla suurin kuntapuolue myös nyt keväällä, koska haluamme vaikuttaa siihen, millainen tulevaisuus Suomella ja suomalaisilla eli kuntalaisilla on.

Oletko sinä hyvä ehdokas tai tunnetko jonkun, jonka pitäisi olla ehdolla kuntavaaleissa? Kerro tällä sivulla kiinnostuksestasi lähteä ehdokkaaksi tai ehdota henkilöä, jonka arvelet olevan kiinnostunut ehdokkuudesta.

Tule mukaan vaikuttamaan. Tule ehdokkaaksi! Ehdokkaan voin vinkata vaikka minulle sähköpostilla tai ilmoittautua itsekin. Laita mukaan myös kotikuntasi niin osaan auttaa sinut oikeiden kotikuntasi tai -kaupunkisi kokoomuslaisten kanssa yhteen. Ja lupaan myös auttaa sinua vaalikampanjassasi jos avuksi vain voin olla. Ja tämä haaste on siis teille kaikille eli ei vain loppilaisille vaan myös vaikka lappilaisille ja ihan kaikille teille kotikunnasta riippumatta.

….

Kello 19.50 ja päivä paketissa. Tänään eduskunnassa ja sieltä pääsin jo hieman aiemmin takaisin tänne Lopelle. Töitä eteenpäin ja pieni palaveri Ben Zyskowiczin kanssa ja sitten muutama kirjoitustyö eteenpäin jne. En enää nyt tänään palaa Urheilugaalan tunnelmiin vaikka ihan fiiliksissä upeasta illasta olen vielä tänäänkin ollut. Nyt vielä hetki töitä kotikoneella kunhan saan ensin lapset nukkumaan.

 

Kommentit