Kuntakilpailun voitto Lopelle – Talvikki-tapahtuma toi talven Metsästysmuseolle

Uutiset, tiistaina 12.02.2008

Riihimäen metsästysmuseolla sunnuntaina 10. helmikuuta järjestetty Talvikki-tapahtuma keräsi paikalle yli 1 300 kävijää. Metsästysmuseon pihapiirissä järjestetty tapahtuma esitteli talvisia retkeilymahdollisuuksia, ja kannusti ihmisiä ulkoilemaan ja nauttimaan luonnon antimista. Vaikka talvisää ei suosinut tänä vuonna, löytyi Metsästysmuseon pihamaalta kuitenkin lunta, ja lisää oli paikalle tuotu lumilinnan rakennusta varten.

Perheen pienimpien iloksi paikalla oli talvivarusteiden esittelijöiden lisäksi muun muassa koiria ja hevosia. Hevos- ja koira-ajelulle tahtovia riittikin jonoksi asti, ja ajelun jälkeen maistui rakovalkealla istuskellessa makkara ja muut eväät.

Ohjelmassa oli myös Riihimäen, Hausjärven ja Lopen kansanedustajien ja kunnan luottamushenkilöiden sekä virkamiesten välinen leikkimielinen kilpailu. Lajeina olivat tulenteko, lumikengän heitto ja tandemhiihto. Lopen joukkue, jossa kisailivat kansanedustaja Timo Heinonen ja hallintojohtaja Karoliina Viitanen, vei kokonaiskilpailun voiton. Jaettuun toiseen sijaan oli tyytyminen kansanedustaja Risto Autiolla ja kunnanvaltuutettu Timo Silvanilla Hausjärveltä, sekä kansanedustaja Satu Taiveaholla ja kaupunginvaltuutettu Jorma Höökillä Riihimäeltä.

Kommentit