Kunnia tavata Kuningas.

Blogi, torstaina 04.07.2013

Tänään minulla on suuri kunnia tavata Kuningas. Riihimäen Kesäraveihin nimittäin saapuu illalla kuninkaallista väriä. Ravikungingas Erikasson osallistuu iltaravien suomenhevisten ykkössarjaan ja hakee vauhtia samalla Mikkelin Suurmestaruus-ajoon ja luonnollisesti Kuopion Kuninkuusraveihinkin. Eli tänään tulemme näkemään todellakin huikeaa menoa kesäraveissa ja sellaista mitä harvoin jos koskaan tällaiset ravit tarjoavat. Neljänkymmenen metrin takamatkalta lähtevä Kuningas jouksee illalla helppoon voittoon seitsemän hevosen startissa. Siitä ei pitäisi olla epäilystäkään.

Riihimäen Kesäraveissa nähdään tänään myös ohjaimissa mäkihypyn olympiavoittaja Toni Nieminen. Nieminen starttaa Toto4-suosikkina lähtöön Prince Victoriosolla, joka muuten viime keskiviikkona juoksi uransa ensimmäisen Vermo-voittonsa. Nieminen hakee Riihimäeltä myös vauhtia tulevaan eli Teivon Toto75-raveihin.

Lopen Hurja-Eroa ei sentään Riihimäen Kesäraveissa nähdä. Eero valmistautuu jo tulevan viikonlopun Kaustisten raveihin. Mutta me lähdemme Eeron isännän Jari Nylundin ja tallinväen kanssa nauttimaan kesäraveista. Nähdään siis Riihimäen raviskalla illalla kello 18.30 alkavissa kesäraveissa.

Kavioura vapaaksi täältä tullaan!

Kello 23.35 ja hetki sitten vasta kotiin. Mukava vapaapäivä ja se huipentui illalla Riihimäen Kesäraveihin. Ravikuningas Erikasson veti raviskan täyteen väkeä ja tunnelma oli sen mukainen. Ja silloin se vasta katoksen lippaan nousikin kun Lopen Louhelaisten Joivi nöyryytti ravikuningasta maalisuoralla ja juoksi suomenhevosten päälähdön voittoon. Onnea siis Joivin taustajoukoille!

Hienoja lähtöjä kaikki ja ilta menikin hetkessä Jari Nylundin, Minna Variksen ja Tiina Seppälän kanssa ja tällä kertaa ei varikolla vaan katsomon puolella. Jallun kanssa hyvin alkuun pelejä kiinni ja kun kaikki 10 lähtöä pelasimme niin lopulta tulos oli se, että mitään emme hävinneet ja saimme valtavasti arvokasta kokemusta. Eikös se ollut ihan kelpo ravi-ilta silloin.

Illalla vielä paluumatkalla Vaahteramäen tallin ravinuorikoita ajoimme takaa. Kesä heitäkin hieman innostanut, mutta onneksi sen Hurja-Ero maltoi katsella puuhia poksistaan. Tai siis Jallun hitsaukset kestivät kunkun yritykset. Mutta nyt kaikki taas turvallisesti omissa paikoissaan ja hevostenkin yö voi alkaa. Ja niin alkaa minunkin. Suuri kiitos vielä Riihimäen Raviseuralle upeista raveista. Seuraavia jo odotammekin.

 

Kommentit