Kotimatkapäivä – Kotimaanmatkailu tarjoaa paljon nähtävää ja vielä enemmän mahdollisuuksia

Blogi, torstaina 23.07.2020

Tällä viikolla olen pitänyt vähän kesälomaa. Niin kuin blogistani olette saaneet lukea on lomapäivät menneet Pohjanmaalla. Nähty ja koettu niin PowerPark, Ähtärin Eläintarha ja ne maailman kuulut pandatkin ja eilen sitten Suomen suurin kyläkauppa Tuurissa. Samalla retkellä vielä upea Jari-Matti Latvalan Rallimuseo ja lukuisa määrä kirpputoreja ja kaikkea muuta.

Seinäjoen seurakunnan Lakeuden Ristin kirkossa aivan mahtava  nuori oppaana. Upeita tarinoita Alvar Aallon suunnittelemasta kirkosta ja sen arkkitehtuurista ja rakentamisesta.‬

Matkailu avartaa siis muutakin kuin rahapussia.

Kotimatkalla vielä pysähdys Alvar Aallon suunnittelemassa upeassa Lakeuden Risti -kirkossa. Sykähdyttävä ja upeasti suunniteltu ja toteutettu kirkko. Sitten muutamia kirpputoreja, Juustoportti ja Tampereen Poliisimuseo. Siinä se paluumatka meni vielä joutuisasti ja sadat kilometrit kivutta.

Antoisa lomaretki takana. Kyllä vaan kotimaassa riittää nähtävää ja koettavaa eli toivottavasti tämä kotimaan matkailun huima noste on osa sitä paljon mainostettua uutta normaalia.

Kiitos Nousiaisten perheelle matkaseurasta. Puttepossua mukaillen:

Oli kiva saada olla mukana!

Kommentit