Kotikunnan yrittäjäjuhlaa ja Aleksin markkinoita

Blogi, lauantaina 05.10.2019

Pakkasyön jälkeen puissa yhä lisää ruskaa. Tietkin jo taisivat paikoitellen olla liukkaita. Kannattaa ja pitää olla siis varovainen jos varhain liikkeelle joutuu lähtemään. Itse tänään kuitenkin vasta ysin jälkeen liikkeelle ja kaunis syyspäivä sieltä valkenikin. Perinteiseen tapaan tänään Riihimäen Lasitehtaan koululla Aleksin Markkinat ja sinne aina mukava mennä. Ei mitkään perinteiset markkinat vaan koulun kiva tapahtumapäivä missä paljon mm. myyjäistuotteita, mutta myös ohjelmaa ja tekemistäkin. Hieno perinne ja ihana huomata, miten yli 2o vuoden ajan on aina löytynyt koululaisten vanhempia tapahtumaa tekemään yhdessä lastensa ja koulun opettajien ja muun henkilökunnan kanssa. Kiitos siis tästä jälleen rehtori Sirkka Ojaniemelle koulunväen kanssa. Täällä Opettajapäivän kunniaksi syödään koulun hyviä leivonnaisia! Siis hyvää Opettajanpäivää myös!

Lasinkoululta sitten hieman historian pariin ja illalla vielä Lopen Yrittäjien Yrittäjäjuhlaan. Olen ollut Lopen Yrittäjien jäsen itsekin jo pian parikymmentä vuotta ja nämä yrittäjänäkin toimisen vuodet ovat olleet antoisia ja tuoneet myös paljon hyviä ystäviä. Tänään juhlittiin yrittäjyyttä Läyliäisten Paroonissa ja hienon juhlan juhlapuhujana Suomen Yrittäjien varatoimitusjohtaja Anssi Kujala. Mainion puheen Anssi pitikin ja vahvasti oli Lopenkin asiat yrittäjien keskustoimistossa tiedossa. Kiitos Anssi! Ja onnea vielä täällä Vuoden Yrittäjälle Majasalmen Juhalle ja myös kaikille muille palkituille. Ja kiitos erittäin hauskasta illasta.

Niin ja Vuoden Yrittäjänä siis palkittiin Talopalvelu J Majasalmi Oy:n yrittäjä Juha Majasalmi. Juha on myynyt yrittäjäurallaan yli 5000 Jukka-taloa,  Salvostaloa ja sitten Plania-taloja. Planiatalot valmistetaan nykyisin suurelementteinä Omatalo Oy:n Sonkajärven tehtaalla. Hienoja taloja ja upeaa tekemistä! Tsemppiä jatkoon Juha!

Kommentit