Kokoomusnuoret: KOKOOMUSNUORILLE UUSI PÄÄSIHTEERI JA SUUNNITTELUPÄÄLLIKKÖ

Uutiset, lauantaina 19.01.2008

Liittohallitus päätti uudistaa Kokoomusnuorten organisaatiota ja perustaa uuden suunnittelupäällikön toimen keskustoimistolle 1.3. alkaen. Suunnittelupäällikkönä aloittaa nykyinen pääsihteeri Tuomas Tiihonen.

Suunnittelupäällikön tehtävänä on johtaa liiton vaalityötä ja valmistella poliittista toimintaa yhdessä puheenjohtajan kanssa. Suunnittelupäällikkö osallistuu myös puolueen vaalityöhön liiton edustajana.

-Suunnittelupäällikön toimen perustamisen myötä Kokoomuksen Nuorten Liiton valmistautuminen kunnallisvaaleihin tehostuu merkittävästi. Vuorovaikutus puolueen kanssa lisääntyy ja mikä tärkeintä, vaalien lähestyessä nuorten kokoomuslaisten vaaliteemojen esille tuominen puolueen ja sitä kautta kaikkien ehdokkaiden suuntaan parantuu. Tuomaksen pitkä kokemus Kokoomuksen Nuorten Liiton eri tehtävissä ja laaja kontaktiverkosto tekevät Tuomaksesta parhaan mahdollisen henkilön johtamaan vaalitoimintaamme virkailijatasolla, puheenjohtaja Teppo Leinonen sanoo.

Uudeksi pääsihteeriksi Janne Pesosen viransijaisuutta (31.8.2009 asti) hoitamaan liittohallitus valitsi Esa Aulan. Aula viimeistelee kauppatieteiden opintojaan Vaasan yliopistossa ja toimii opettajana Vaasan ammattiopistossa. Kokoomusnuorissa Aula on toiminut useamman vuoden ajan. Vuonna 2002 hän istui liittohallituksessa ja parhaillaan hän on Vaasan Kokoomusnuorten hallituksen jäsen.

-Pääsihteerinä Esa (Aula) tuo keskustoimistolle laajan ja monipuolisen taloushallinnon osaamisensa ja monissa eri tehtävissä koulitun näkemyksensä liiton kehittämisestä. Helposti lähestyttävänä ja toimeliaana ihmisenä Esa sopii hyvin keskustoimiston mukavaan porukkaan. Keskustoimiston organisaatiouudistuksen myötä sen toiminta tehostuu ja poliittiseen valmisteluun syntyvä resurssi laajentaa poliittisen vaikuttamisen edellytyksiä oleellisesti, Leinonen toteaa.

Aula aloittaa työnsä pääsihteerinä 1.3.2008.

Kommentit