Kokoomus valmistautuu kunnallisvaaleihin Lopella – Jani Kortström avasi viralliset vaalisivut

Uutiset, maanantaina 08.09.2008

Lopen Kokoomuksen kunnallisvaaliehdokas verkkopalveluiden kehitysasiantuntija ja toimittaja Jani Kortström avasi ensimmäisenä ehdokkaista viralliset kotisivunsa. Kotisivut löytyvät osoitteesta www.louhetar.net/jani/.

– Lähdin mukaan kunnallisvaaleihin Lopen Kokoomuksen kutsusta. Tämä on minulle aivan uutta, mutta voitte olla varmoja, että olen nyt innolla mukana, toteaa Jani Kortström kotisivuillaan.

Ammattinsa kautta Kortströmin sivut ovat uusinta uutta nettimaailmassa ja ilmeeltään raikkaat ja selkeät. Ammatikseen Kortström on julkaissut vaimonsa Susanna Kortströmin kanssa Louhetar Verkkolehteä Lopella vuodesta 2005 alkaen ja seurannut Lopen elämää ja kunnallispolitiikkaa hyvin tiiviisti.

35-vuotias Lopen Kokoomuksen kunnallisvaaliehdokas toteaa, että tulevaisuuden päätöksenteossa on huomioitava entistä paremmin ikääntyvät kuntalaisemme ja heille tulee järjestää arvoisensa huolenpito niin kotona, kuin palvelutaloissa.

– On tärkeää, että lapsemme saa hyvän päivähoitopaikan ja lastemme koulunkäynti on sujuvaa ja tasokasta. Emme halua tinkiä turvallisesta koulumatkasta ja inspiroivista iltapäiväharrasteista, painottaa Jani Kortström tavoitteitaan ja arvojaan.

Kaavoituspolitiikassa Launosissa asuva Jani Kortström haluaa otettavan aiempaa paremmin huomioon kaava-alueiden tasapainoisuus, valoisuus ja viihtyisyys.

Jani Kortströmin viralliset kotisivut

Kommentit