Kokoomus paistatteli auringonpaisteessa Riihimäen Asematapahtumassa – ”Alkaa olla aika hyvä pöhinä nyt päällä”

Uutiset, sunnuntaina 09.09.2012

Riihimäen Asematapahtuma keräsi jälleen valtavasti ihmisiä kaupungin aseman ympäristöön. Kunnallisvaalit olivat saaneet kokoomuksen lisäksi myös muut puolueet liikkeelle ja teltoilla olikin aika ajoin aikamoinen kuhina. Ilmapalloja oli kaikenvärisiä ja makeisia ja kahvia ja vaikka mitä.

– Mutta me ollaan ainoa puolue joka on auringonpaisteessa, nauroivat Riihimäen kokoomuslaiset.

Muut puolueet olivat nimittäin suuren tiilirakennuksen varjossa. Kokoomuksen teltalla oli muutenkin koko päivän hyvin väkeä ja kansanedustajat Sanni Grahn-Laasonen ja Riihimäen seudun oma kansanedustaja Timo Heinonen oli kirittämässä paikallisia ehdokkaita.

– Hyvä pöhinä alkaa olla taas Riksussa päällä. Ehdokkaita on tänne saatu hyvin ja näyttää siltä, että sieltä kylvetään jo ensimmäisiä vaalivoiton sieminiä, kommentoi Timo Heinonen vielä Riihimäen asemalta.

– Totta kai pitää muistaa, että ehdokasasettelu on vasta ensimmäinen askel vaalivoittoon. Siihen tarvitaan lisäksi hyvä vaalityö ja rehellinen ja avoin viesti ja lupaus äänestäjille. Olen varma, että Riihimäen Kokoomus tulee juuri näin toimimaan.

Heinoselle runsasti kiitosta

Timo Heinonen kertoi lounastauolta puhelimessa, että keskusteluissa on esillä ollut päivän aikana niin talousasiat kuin Riihimäen seudun omatkin vaikeat kysymykset sairaalasta ja kuntayhteistyöhön.

– No kun Loppi on rakas kotikuntani niin kyllähän Riihimäki on minulle se kotikaupunki. Ja on hienoa, että riihimäkeläiset ovat ottaneet minut niin hyvin omakseen. Tänäänkin väkeä on ollut nyt jo aamupäivästä ajoittain ihan jonoksi asti ja monelta tullut kiitosta, kertoi Heinonen.

Eikö moitteita ja risuja lainkaan?

– No totta kai aina niitäkin. Nyt useampi harmitteli, että Riihimäen seudulla ei kuntien välinen yhteistyö näytä toimivan ja häviämme alueena koko ajan. Siihen oli kyllä helppo todeta, että kokoomus ei tässä ole syyllinen vaan ihan muut. Ja kannustinkin vaaleissa äänestämään oikeita yhteistyöntekijöitä, paljasti Heinonen.

Kokoomuksen teltalla oli päivän mittaan koko ajan parisenkymmentä kokoomusehdokasta paikalla. Mukana nähtiin niin kokeneita ja pitkänlinjan tekijöitä Riku Bitterin ja Eija Aittolan johdolla, mutta myös uusia pirteitä ehdokkaita kuten Derya Özgün.

– Derya on ollut mukana eduskuntavaalikampanjassani ja nyt sain hänet houkuteltua ehdokkaaksi mukaan. Hänenlaisia nuoria ja innokkaita riksulaisia kaupunki tarvitsee. Tänään Derya aikoo jakaa tiimiläistensä kanssa MadCrogin kahvijuomaa 500 purkkia. Aika hyvä suoritus. Nyt jo yli puolet menneet, nauroi Heinonen.

Timo Heinonen kiirehti Asemalta takaisin markkinatorille, missä puhelimen välityksellä kerrottiin jo äänestäjien odottavan.

– Nyt täytyy mennä. Puhelimeen koputetaan koko ajan, vinkkasi Timo Heinonen ja kiirehti takaisin Kokoomus Kuuntelee -teltalle.

Kommentit