Kokoomus lähti Lahdesta yhtenäisempänä kuin tuli.

Blogi, sunnuntaina 15.06.2014

Saimme järjestää Lahdessa Kokoomuksen historian suurimman puoluekokouksen. Kokouksesta muodostui myös hengeltään ainakin pariinkymmeneen vuoteen paras. Vaikka puheenjohtajakisa oli kova ja tunteikas niin Lahdesta Kokoomus lähti uudelle kaksivuotiskaudelleen yhtenäisempänä kuin sinne tuli. Se on paljon se. Ehkä tunnelma huipentui tänään uuden puheenjohtajamme Alexander Stubbin linjapuheeseen. Erinomainen puhe ja paljon tunnetta ja lopun aplodeille ei meinannut tulla loppua. Ja Alexin kierros yli 1700 kokousvieraan seassa oli jotain ennenkokematonta. 

Ja hieno hetki oli myös muun puoluejohdon valinta. Olin enemmän kuin ilonen kun kampanjamme tuotti tulosta meidän Sanni Grahn-Laasosen hyväksi. Sanni nousi kolmanneksi varapuheenjohtajaksi Anne-Mari Virolaisen ja Janne Sankelon takana. Toki hieman pettymys oli kolmospuheenjohtajuus vasta, kun itse uskoin ensimmäiseen varapuheenjohtajan paikkaa. Mutta hyvä näinkin. 

Ja onnea vielä myös varapuheenjohtajien lisäksi puoluevaltuustomme uudelle puheenjohtajalle Mari-Leena Talvitielle. Nyt uusi puoluejohto valittu ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Iso kiitos vielä Lahdelle Puoluekokouksen isännöinnistä ja iso kiitos myös kaikille mukana olleille. Me sen tunnelman lopulta teimme yhdessä.

….

Onnea Saga ja Saana!

Lahdesta päiväni jatkui sitten ensin Hattulaan ystäväperheemme tyttären Sagan rippijuhlaan ja iltapäivällä viellä toiset rippijuhlat Lopella. Saanan rippijuhlaa juhlittiin toisen ystäväperheemme kodissa. Ihanat nuorten juhlat ja sääkin meitä suosi. Ja onnea vielä myös muille ripillepäässeille. Rippileirit näillekin nuorille upea kokemus ja minäkin usein muistelen omaani Ilkka-papin johtamaa leiriä Kesijärvellä. Rakkaita muistoja ja niitä muistoja nyt myös Sagalla ja Saanalla elämän poluille.

 

Kommentit