Alexander Stubb on Kokoomuksen 20. puheenjohtaja.

Blogi, lauantaina 14.06.2014

Tänään puoluekokouksemme huipentui Lahdessa uuden puheenjohtajamme valintaan. Alexander Stubb voitti puheenjohtajavaalin ylivoimaisesti. Toisella kierroksella mukana oli Paula Risikko ja kolmanneksi tuli Jan Vapaavuori. Vaikka itse olin lippua kantamassa etujoukossa Jan Vapaavuoren kampanjassa niin tämänkin valinnan jälkeen tunnelma on Kokoomuksen kannalta hyvä. Saimme puheenjohtajan jolla on suuri sydän, aito palo ja halu parantaa maailmaa ja tehdä työtä entistä paremman Suomen hyväksi. Ja puheenjohtajan joka innostaa ja saa mukaan koko ajan uusia puolueeseemme kuulumattomiakin suomalaisia. Valtavan hieno kansanliikkeemme siis kasvaa joka päivä ja olen varma, että Alex pystyy tässä kanssamme tekemään paljon.

Olen tuntenut Alexin vuosia ja tehnyt pitkää hyvää yhteistyötäkin. Kuten myös Jannen ja Paulankin kanssa. Tästä on siis helppo jatkaa eteenpäin yhtenäisenä ja entistäkin vahvempana. Jo tänään niin Paula kuin Jannekin antoivat yksiselitteisen ja vahvan tuen Alexille puheenjohtajana ja tiedän, että koko joukkueemme ja iso kokoomusperhekin on tässä hommassa mukana. Nyt emme enää kanna kisalippuja vaan kannamme yhteistä Kokoomuksen lippua ja sitä Suomen hyväksi.

Onnea siis vielä täälläkin Alexille ja kiitokset Jannelle ja Paulalle hienosta kampanjasta. Kokoomus on tämän jälkeen vahvempi kuin ennen. Ja se on tärkeintä.

Nyt kello 17.02 ja hetki aikaa olla hotellilla ja sitten iltajuhlaa Riihimäen Kokoomuksen väen kanssa. Ja tottakai kaikkien satojen kokoomusystävien kanssa. Hieno ilta tulossa.

 

 

 

Kommentit