KIITOS 2004-2014.

Blogi, perjantaina 13.06.2014

Tänään Lahdessa alkavassa puoluekokouksessamme ensimmäinen päivä on Jyrki Kataisen. Kymmenen vuotta puoluettamme johtanut Jyrki on tehnyt puoluejohtajana jotain sellaista mitä kukaan muu ei Suomessa ole koskaan tehnyt. Kokoomus on edennyt voitosta voittoon ja noussut Suomen suurimmaksi puolueeksi niin presidentinvaaleissa, eduskuntavaaleissa, eurovaaleissa kuin kuntavaaleissakin. Ja vielä pystynyt uusimaankin kärkipaikan ja voiton useammissa vaaleissa. Tämä cv etsii vertaistaan. On siis iso syy kiittää Jyrkiä näistä puheenjohtajavuosista ja viimeisistä pääministerivuosista, mutta myös ajasta jo ennen tätä Kokoomuksessa. Jyrki teki ison työn puolueemme varapuheenjohtajana puolueemme ohjelmatyön parissa ja uudisti ohjelmamme ja asemoi kokoomuksen keskusta-oikeistolaiseksi puolueeksi.

Lahdessa aloittelemme jo aamusta puoluekokoustunnelmissa. Iltapäivällä julkistamme yrittäjyyskiertueemme kymmenen kärjen ohjelman ja illansuussa Jyrki Katainen pitää viimeisen puheensa Kokoomuksen puheenjohtajana. Illalla sitten Jan Vapaavuoren iltajuhla ja myöhemmin vielä Kokoomusnuorten pj-tentti puheenjohtajaehdokkaille.

Nyt Sibeliustaloa kohti. Kiitos Jyrki.

Kello 18.52 ja kymmenen minuuttia hotellilla eli vaatteet vain vaihtoon. Upea kokouspäivä takana ja yksi historiamme kannalta merkittävimmistä puheistakin eli Jyrki Kataisen upea kiitospuhe Kokoomukselle ja kokoomuslaisille. Silmäkulma kostui niin Jyrkillä kuin minulla ja varmasti aika monella muullakin. Nyt illan tilaisuuksiin eli Henna Virkkusen kiitosmaljat ja sitten Jan Vapaavuoren iltajuhlaan.

Kommentit