Kokoomus Kuunteli Lahdessa ja Riihimäellä – Sari Niinistö ja Timo Heinonen toritunnelmissa

Uutiset, torstaina 05.08.2010

Alkanut elokuu toi myös kaupunkien toreille perinteiset Kuukausimarkkinat. Kansanedustaja Timo Heinonen oli tiistaina jo mukana jälleen Hämeenlinnan markkinoilla ja kuun ensimmäisenä keskiviikkona järjestelyille Lahden ja myös Riihimäen markkinoille hän sai kaverikseen kokoomuksen uuden eduskuntavaaliehdokkaan Sari Niinistön Lahdesta. Vilskettä päivään mahtuikin.

– Olen lupautunut auttamaan kaikkia vaalipiirimme ehdokkaita omalta osaltani jos toiveita ja kutsuja tulee. Olen varma, että vain hyvällä yhteistyöllä saavutamme kokoomukselle parhaan mahdollisen tuloksen Hämeessäkin. Se tarkoittaa neljä mielellään jopa viittää kansanedustajaa ja sitä kautta ratkaisevaakin kakkua siihen kokonaisuuteen joka tekee Jyrki Kataisesta pääministerin, totesi Timo Heinonen.

Lahden torilla kaksikko aloitti jo aamuvarhaisella ja satojen markkinamyyjien keskellä juttukavereita riittikin.

– Lahden torilla oli tavanomaisen valtavasti väkeä. Juttujen aiheet tuttuja eli kyllähän tällä hetkellä talous ja työttömyys ovat aivan selkeä ykköskeskustelun aihe, kertoi Heinonen.

Lahden torilta päivä jatkui Riihimäen Graniitin aukiolla kuukausimarkkinoilla. Riihimäellä perinne ei ole vielä pitkä ja väkeä oli selkeästi vähemmän liikkeellä. Timo Heinonen kuitenkin uskoi, että määrätietoinen työ tuottaa torinkin hyväksi työtä.

– Uskon, että kulttuuri syntyy ja vahvistuu myös Riihimäellä. Itse ehkä pohtisin monen torimyyjänkin mielestä varsin korkeiden markkinamaksujen poistamista ehkä vuodeksi tai kahdeksi. Ensin pitäisi torille luoda kaupankäynnin imago ja se syntyy vain sitä kautta, että on myyjiä ja myytävää ja ne vetävät paikalle ostajia, pohti Heinonen, mutta kertoi Kokoomus Kuuntelee -pisteen vetäneen Riihimäelläkin väkeä.

– On tottakai kotikentällä väkeä riittää ja paljon sellaisia jotka varta vasten tulevat juttusille tai tuomaan jotain viestiä. Olen todella iloinen, että tällainen yhteistyö on kehittynyt ja vahvistuu koko ajan, hymyili Heinonen.

Illaksi kansanedustaja suuntasi vielä Hämeenlinnan kävelykadun ja torin kautta Hämeenlinnan kesäteatteriin.

Kommentit