Kokoomus Kuuntelee vaalien välilläkin – Timo Heinonen hämeenlinnalaisten kanssa Elomessuilla

Uutiset, sunnuntaina 14.08.2011

Hämeenlinnan Kokoomus järjesti joka vuotiseen tapaan Kokoomus Kuuntelee -tapahtuman myös Elomessuilla. Hämeensaaressa olikin aikamoinen vilske ja Kokoomusteltallakin riitti kuhinaa. Kansanedustaja Timo Heinonen oli mukana hämeenlinnalaisten valtuutettujen ja luottamushenkilöiden kanssa kuuntelemassa kaupunkilaisten ja muiden mukana olleiden toiveita ja palautteita.

– Tämä Kokoomus Kuuntelee -kiertue on lunastanut paikkansa erinomaisella tavalla ihmisten mielissä ja nyt kun olemme tätä tehneet monta vuotta putkeen niin uudenlainen politiikan toimintatapa on tullut ihmisille tutuksi. Siis idealla ”tavattavissa vaalien välilläkin”, kertoi Timo Heinonen.

Heinonen kertoi Elomessuilla olleen jälleen liikkeellä tuhansia ihmisiä koko sunnuntaipäivän ja juttuseuraa riitti.

– Hämeenlinnasta on tullut minulle lähes jo toinen kotikaupunki. Siellä on paljon tuttuja ja sellaisia ihmisiä jotka tulevat markkinat toisensa jälkeen aina tapaamaan ja jututtamaan minua. Tottakai se lämmittää mieltä ja kertoo varmaan ainakin osittain siitä, että tässä on jotain tehty oikeinkin, jatkoi Heinonen ajaessaan Hämeenlinnasta Riihimäen kautta kotikuntaansa Lopelle.

Elomessuilla Heinonen kertoi puhuttaneet kaupungin asioiden lisäksi myös Kanta-Hämeen keskussairaalan tilanne ja yleisellä tasolla erityisesti ikäihmisten hoivapalvelut. Myös maanpuolustuskysymykset olivat olleet keskusteluissa esillä ja myös luonnollisesti Euroopan talouskriisi.

– Kyllä minäkin jaan puolustusvoimain komentajan Ari Puheloisen ja puolustusministeri Stefan Wallinin huolen puolustusvoimien säästöistä. Itse olen ymmärtänyt, että säästöt ovat erittäin kovat vaikka ne tehtäisiinkin vasta vaalikauden lopulla niin, että ne ajoittuvat rakenteiden uudistamisen kanssa yhteen. Sellaisia säästöjä ei minusta saa tehdä mitkä heikentävät puolustuskykyämme ja en itse myöskään hyväksy kertausharjoitusmäärien leikkausta. Tällaisen toiminnan pitää olla pitkäjänteistä ja juuri vasta Jyri Häkämiehen johdolla saimme kertausharjoitusmäärät normaalille tasolle, kertoi Heinonen.

Kesän 2011 aikana kansanedustaja Timo Heinonen on aiempien kesien tapaan tehnyt jälleen laajan Kesäkiertueen ympäri Hämettä. Tilaisuuksia ja tapahtumia on kesän aikana kertynyt kymmeniä niin Kanta- kuin Päijät-Hämeenkin puolella.

– Ehkä muutama vähemmän kuin viime vuonna, mutta kyllä tässä tullut kierrettyä. Mutta kun tästä tykkää niin ei se tunnut lainkaan työltä. Vai kenestä kesätapahtumat ja markkinat nyt voisivat edes tuntuakaan työltä, nauroi Heinonen.

Kommentit