Kokoomus Kiertää koko Suomen – Maanantaina karavaani saapuu Hämeenlinnaan

Uutiset, sunnuntaina 02.02.2020

Kokoomuksen Eduskuntaryhmä on kiertänyt tammi-helmikuun vaihteessa ympäri Suomea. Kokoomus Kiertää -tapahtuma lähti liikkeelle Kemijärveltä 28.1.2020 ja viikon aikana kiertue poik­keaa yhteensä 22 kaupun­gissa. Maanantaina 3.2.2020 päätöspäivänä kokoomuslaiset matkaavat halki Etelä-Suomen Tampereelta Hämeenlinnan kautta Helsinkiin.

-Kutsuimme kukin kansanedustaja eduskuntaryhmämme vieraaksemme omalle kotikonnulle. Maanataina on minun vuoro olla isäntänä, kun väki tulee Kanta-Hämeeseen, kertoi Timo Heinonen ja sanoi kiertueen keränneen valtavan hyvän vastaanoton ja huomion ympäri Suomenmaan.

Hämeenlinnassa kier­tue pysäh­tyy Café Laurel­lissa, osoit­teessa Sibe­liuk­sen­katu 7 maanantaina 3.2.2020 klo 13.00–14.00. Hämeen­lin­nassa Heinosen lisäksi mukana ovat Jukka Kopra, Kari Tolva­nen, Elina Lepo­mäki, Sofia Vikman, Heikki Vest­man, Pihla Keto-Huovi­nen, Antti Häkkä­nen, Terhi Koulu­mies,  Juhana Vartiai­nen, Kalle Joki­nen, Kai Mykkä­nen, Matias Pajula ja Anna-Kaisa Ikonen.

-Tuntuu siltä, että monet puolueet ovat unohtaneet Suomesta ison osan. Kiukkua on aiheuttanut mm. nykyisen hallituksen päätökset korottaa isosti bensan ja dieselin hintoja ja luoda uudet tiemaksut tai ruuhkamaksut Suomeen. Monen on ollut vaikea ymmärtää, että nämä tehdään nyt Keskustan siunaamana ja keskustan puheenjohtaja Katri Kulmunin ollessa valtiovarainministerinä. Myös yrittäjät ovat olleet poikkeuksellisen kiukkuisia nykyhallitukselle alkuvuodesta, kommentoi Timo Heinonen tunnelmia.

Hämeestä kokoomuslaiset suuntaavat kiertueen päätökseen Helsinkiin Vantaan ja Espoon kautta.

-Näin kierretyksi tulee koko Suomi viikon aikana. Ja olemme sopineet, että ei tämä tähän jää vaan kieltäminen jatkuu tulevaisuudessakin. Omassa kalenterissanikin on tilaisuuksia koko kevääksi ja myös kesälle jo merkittynä aikamoinen määrä, totesi Heinonen.

TERVETULOA Hämeenlinnan Laurellille maanantaina 3.2. klo 13-14!

Kommentit