Kokoomus goes to Kymiring – Kesäkokous jatkui Kouvolassa

Blogi, keskiviikkona 23.08.2017

Tänään Kokoomuksen Kesäkokous jatkui. Tänä vuonna kohteina Mikkeli ja Kouvola. Kouvolassa aamu alkoi puheenjohtaja Petteri Orpon syksyn linjapuheella. Vahva puheenvuoro talouden hyvästä huolenpidosta, mutta myös jokaisen suomalaisen huolenpidosta. Ja hienolla tavalla Petteri käsitteli myös Turun tapahtumat ja sen mitä asian jälkeen tehdään ja miten. Hyvää järkipuhetta provosoimatta ja provosoitumatta.

Kouvolassa myös tämän päivän Kokoomus Kuuntelee -tilaisuus ja vaikka arkena keskellä päivää tilaisuus olikin niin paljon väkeä paikalla ja hyvää keskustelua. Ja mukava oli muutama tuttukin Kouvolassa tavata.

Päivän vierailukohde oli Iitissä rakenteilla oleva Kymiring. Oli hieno saada koko eduskuntaryhmämme tutustumaan ja vierailulle radalle. Jättihanke mikä nyt etenee myös muun rakentamisen osalta. Tavoite, että 2019 radalla ajettaisiin ensimmäinen MotoGP-kilpailu ja toivottavasti tulevaisuudessa myös F1-kisakin ja totta kai paljon kaikkea muuta. Iso hanke missä olen saanut olla monella tavalla mukana alusta lähtien ja nyt sitten valtion puolelta hommat hoidettu ja Destia aloittaa nyt tieparannukset ja risteysrakentamiset ja ratapuolelle myös rahat varmistettu eli yhteensä 21 miljoonaa euroa ja seuraavaksi sitten yksityinen rahoitus kuntoon ja homma etenee.

Kesäkokous näin paketissa ja huomenna sitten taas eduskuntaan ja illalla mukaan Taiteiden Yöhön. Mutta tänään vielä esikoisen koulun vanhempainiltaan. Iskän parhaita velvollisuuksia.

Kommentit