Kokoomus asetti minut ehdokkaaksi tuleviin eduskuntavaaleihin – Nyt kuitenkin tiukan työn aika ja kampanja vasta sitten

Blogi, torstaina 31.05.2018

Muistan aina sen illan kun minut ensi kertaa asetettiin ehdokkaaksi eduskuntavaaleihin. Se oli Timon päivä 9.5. ja vuosi oli 2006. Sen jälkeen on tapahtunut paljon ja olemme tehneet yhdessä valtavasti.

Eilen Hämeen Kokoomus asetti minut jälleen eduskuntavaaliehdokkaaksi. Olen ollut onnekas ja olen kiitollinen, että olen saanut tehdä tätä työtä ja innolla olen mukana myös seuraavissa vaaleissa. Kampanjani aloitan kuitenkin vasta lähempänä vaaleja. Aiemmin olen tehnyt kuukauden kahden kampanjan ja sellaisen tulen tekemään nytkin. Minulle tähdellistä on nimittäin se, että ensin hoidetaan vanha kausi kunnialla loppuun ja tehdään kaikki työt huolella valmiiksi. Vaaliasentoon en siis todellakaan vielä suostu vaan jatkan työasennossa. Niin kuin sloganinikin on kuulunut niin Teot ovat kauneinta puhetta. Se slogan tulee olemaan mukana myös seuraavassa kampanjassani ja se myös tulee olemaan tärkein vaalilupaukseni.

110214, iiro viinanen, timo heinonen, vanajanlinna

Vaalipäällikkönäni jatkaa Riku Bitter. Rikun johdolla olemme tehneet hienoja tuloksia aiemmin ja innolla haluamme tehdä seuraavankin. Nuorten tiimi on isompi kuin koskaan. Mukana mm. Hämeen Kokoomusnuorten varapuheenjohtaja Hanna Puntila, Riihimäen Kokoomusnuorten puheenjohtaja Lilli Lindblom, Hämeenlinnan Kokoomusnuorten puheenjohtaja Elisa Hyvärinen, Lopen Kokoomusnuorten puheenjohtaja Rosa Laine ja iso tiimi muita kokoomusnuoria ympäri Hämeen.

Rikun rinnalla mukana ovat mm. Tiina Seppälä, Anna Merentie, Jukka Mursula, Manu Alarto, Eeva Pyhälammi, Timo Rintakoski, Jyri Laine, Reima Ojanen, Sirkka Ojaniemi, Marko Jormalainen, Jyrki Hapulahti, Jarmo Laukkanen, Juha Järvinen, Petteri Peltovuori jne. Ihana oli jo eilen saada useita viestejä ympäri Hämeen teiltä jotka haluatte olla mukana tekemässä yhteistä kampanjaamme.

Syksylle on tulossa yksi seminaari ja silloin myös ryhmämme järjestäytyy laajemmin. Nuorten tiimi valmistelee jo omaa kampanjaansa ja myös vaalikahvila Riihimäelle on varmistunut. Sinnekin eilen jo pari kahvinkeittäjää ilmoittautui. Kiitos valtavasti.

Mutta nyt vielä töitä ja asioita eteenpäin. Mutta olen iloinen, että tällainen pöhinä kampanjamme ympärillä jo nyt. Tästä tulee kivaa. Tehdään ihan timona 🙂

….

Tässä muuten yksi aika magee kuvaaja. Juhannuksena rikotaan ennätyksiä jos kaikki menee näin kuin nyt on pantu menemään. Talous siis vahvassa kasvussa. Alkuvuonna BKT yli 3% kasvussa investointien ja vahvan kulutuksen vedossa. Vahvinta kasvu kone- ja laiteinvestoinneista ja edelleen myös asuinrakentamisesta. Erinomainen siis alkuvuosi, eikä 3% kasvu koko vuodellekaan ole kaukana.

….

Kello 22.58 ja kämpillä. Tänään eduskunnassa ilta vielä kansalaisaloitteen parissa missä esitetään maksutonta toista-astetta kaikille nuorille. On tärkeä varmistaa tavalla tai toisella, että kenenkään opiskelu ei jää rahasta tai perheen taloudellisesta tausta kiinni. Tehtävää riittää ja hyvä, että tässä nyt myös edetään. Ensimmäisenä tulee noin 50 euron tasokorotus opintotukeen ns. oppimateriaalilisänä niille jotka eniten taloudellista tukea tarvitsevat. Ja sen jälkeen täytyy jatkaa toimia tavoitteen täyttämiseksi.

Päivällä kokousten mm. Veikkauksen ja puolustusvaliokunnan jälkeen sain vieraakseni Puolustusvoimien Logistiikkalaitoksen Järjestelmäkeskuksen väkeä. Mukava porukka ja keskustelussa mm. tiedustelulainsäädäntö ja kyberuhat.

Mutta nyt hetki vielä tv:n parissa ja sitten huomista kohden. Huomenna pitäisi perustusvaliokunnastakin ehkä jo nousta valkeaa savua. Katsotaan käykö näin vai tarvitaanko vielä lisää aikaa.

 

 

Tagit: Heinonen2019,

Kommentit