Kokoomus aloitti tv-kampanjansa

Uutiset, torstaina 01.03.2007

Kokoomus lähtee eduskuntavaaleihin kahdeksalla erilaisella tv-mainoksella ja kahden miehen johdolla. Puolue julkisti tv-mainoksensa keskiviikkona ja ensimmäisen kerran spotit näkyvät tv:ssä torstaina 1.3. Pääroolissa mainoksissa ovat siis Jyrki Katainen ja Sauli Niinistö ja miehet puhuvat Hanasaaren voimalan konehuoneessa mm. ilmastomuutoksesta, kolmikannasta, vastakkainasettelusta, työttömyydestä ja globalisaatiosta.

-Puolueemme tv-kampanja jatkaa SAK:n tapaan tutulla linjalla. Kun SAK ja SDP jatkavat alta riman kampanjoita ja pelottelua niin meidän mainokset jatkavat Niinistön presidentinvaalikampanja fiilispohjalta, totesi Timo Heinonen nähtyään mainospotit keskiviikkona.

– Miehet puhuvat asiaa. Arvostaen toisiaan. Hyvä mieli näistä jäi. Ehdottomasti. Pidin, jatkoi Heinonen ensimmäisen katselukerran jälkeen.

Kahdeksan mainosspotin sarjassa kahdessa viimeisessä Niinistö ja Katainen puhuvat vielä mielikuvilla pelaamisesta ja liikaa lupaamisesta.
Kuka ajaa limusiinillä?

Pieni piikki kokoomuksen tv-kampanjaankin mahtuu, mutta hyvässä hengessä. Niinistö kertoo nähneensä tulomatkalla demarien mainoksen missä punaisella pohjalla on linja-auton kuva ja sinisellä pohjalla limusiini. Katainen kuuntelee kun Niinistö kertoo näkemäänsä ja miettii myös sitä koska viimeksi on nähnyt limusiinin. Sitten Niinistö muistaa demarien Tarja Halosen ja Paavo Lipposen nousemassa limusiineistä. Mainos päättyy toteamukseen: ”Me tulimme Fiat Puntolla”

– Tässä on kuitenkin säilytetty hyvä maku. Huumori on eri asia kuin mauttomuus. Sen onneksi ymmärtävät myös kaikki äänestäjät. Uskon itse, että SAK:n ja SDP:n lokakampanja kääntyy heitä itseään vastaan lopulta.
Kokoomuksen tv-mainokset on tuottanut mainostoimisto B-Rappu ja ohjaaja on Rane Tiukkanen.

Kahdeksan erilaista mainosta löytyy Timo Heinosen kotisivuilta osoitteesta www.timoheinonen.fi videot-sivulta.

Kommentit