Kokoomuksen Puoluekokouskiertue jatkui Karvo, Heinonen, Kataja, Mäkelä ja Sihvonen mukana Kuopiossa

Uutiset, keskiviikkona 07.05.2008

Kokoomuksen kesäkuun Tampereen puoluekokous lähestyy kovaa vauhtia ja samaan aikaan Puoluekokouskiertue kiihtyy. Tiistaina 6.5. kolme valtuustonpuheenjohtajaehdokasta Ulla Karvo, Aulikki Sihvonen ja Jukka Mäkelä sekä kaksi varapuheenjohtajaehdokas Sampsa Kataja ja Timo Heinonen esittäytyivät Pohjois-Savon kokoomuslaisille Kuopiossa. Ehdokaspaneeli vetikin salin täyteen ja keskustelu kävi vilkkaana.

– Erittäin onnistunut tilaisuus. Järjestelyt olivat jälleen viimeisen päälle ja väkeä todella paljon paikalla. Ei tainnut Minna-salissa jäädä montaa tyhjää tuolia, totesi varapuheenjohtajaehdokas Timo Heinonen seuraavana aamuna palattuaan takaisin Eduskuntaan.

Kuopion ehdokaspaneelissa esillä oli laajasti politiikan ajankohtaiset asiat, mutta myös se miten tulevat puheenjohtajat haluaisivat uudistaa puoluetta.

– Puoluevaltuuston roolia halutaan aika yleisesti vahvistaa ja esimerkiksi työseminaarit tai ryhmätyöskentely on saanut hyvää kannatusta. Myös se, että tulevaisuudessa kokouksia vietäisiin enemmän ympäri Suomea. Itse allekirjoitan nämä tavoitteet ehdottomasti. Myös Jukka Mäkelän ajatus puoluevaltuuston kyselytunneista on ehdottoman kannatettava, totesi Heinonen.

– Itse puolueen varapuheenjohtajana haluaisin nimenomaan olla linkki kokoomuslaisten ja uusien ajatusten sekä puoluejohdon välillä. Nyt kun olemme hallituksessa niin on tärkeää, ettemme unohda perusjärjestötyötä ja poliittisia avauksia. Teemme hyvää kokoomuslaista politiikkaa nyt hallituksessa, mutta ajatuksen pitää olla kuitenkin kaksi tai kolme askelta nyt tehtäviä päätöksiä edellä, kommentoi Heinonen omia ajatuksiaan puolueen tulevaisuudesta.

Kokoomuksen Puoluekokouskiertue kiertää ympäri koko Suomen ennen kesäkuussa järjestettävää Tampereen kokousta.

– Itse pääsen lähes kaikkiin yhteisiin tilaisuuksiin mukaan. Kahden tilaisuuden kanssa on päällekkäin aiemmin sovittuja tilaisuuksia, mutta pidän tärkeänä että kierrämme laajasti koko maan. Ja yhteisten tilaisuuksien lisäksi kierrän toukokuussa myös muita kokoomustilaisuuksia ja edelleen otan mielelläni kutsuja vastaan.

Kommentit