Kokoomuksen kesäkokous Espoossa ja Vantaalla – Kokoomuksen pitää olla tavallisten suomalaisten perheiden puolella

Blogi, tiistaina 27.08.2019

Kokoomuksen eduskuntaryhmän kesäkokous alkoi tänään Espoossa. Huomenna sitten toinen päivä Vantaalla. Minulle jo kolmastoista kesäkokous ja erittäin hyvä henki olikin porukalla päällä. Jotenkin tuntui, että kesä on tehnyt hyvää meille ja toisaalta Rinteen hallituksen alku avannut erinomaisen hyvät paikat myös oppositiopolitiikalle. Kokoomus haluaa vahvasti pitää huolta tavallisten suomalaisten arjesta ja siksi olemme huolissamme hallituksen suunnitelmista kiristää työnverotusta ensi vuonna jopa 500 miljoonalla. Taitaa antaa ansiotuloverotuksen kiristyä näin rajusti tällaisessa tilanteessa, kun hyvä työllisyyskehitys on jo pysähtynyt eikä työttömyys enää vähene samaan tapaan kuin viime kaudella jos lainkaan. Tai, että keskusta esittää ensi vuoden budjettiin rajuja korotuksia bensan- ja dieselin verotukseen. Tai, että kotitalousvähennystä leikataan jne. Nämä iskevät kovalla tavalla tavallisten ihmisten arkeen ja heikentävät myös ostovoimaa. Me tarjoamme tällaiselle politiikalle vastuullisen vaihtoehdon.

Kesäkokous alkoi tänään Espoon Aalto-yliopiston Dipolissa. Askelmerkkejä kohti politiikan syksyä. Eduskuntaryhmän puheenjohtaja Kai Mykkäsen avoin linjapuhe ja sen jälkeen omaa kokoustamme puheenjohtaja Petteri Orpon johdolla. Myös eduskunnan työskentelystä hieman ja myös ryhmätöitä.

Yritysvierailut tänään Nesteelle ja Huhtamäelle ja myös Otaniemen lukioon. Illansuussa vielä yleisötilaisuus Iso-Omenan kauppakeskuksessa. Onnistunut päivä.

 

Kommentit