Kokoomuksen Joulutuuletus keräsi Hämeenlinnassa väkeä jonoksi asti

Uutiset, sunnuntaina 13.12.2009

Kokoomuksen Joulutuuletukset käynnistyivät viikonloppuna ympärimaan, kun ministerit ja kansanedustajat lähtivät yhdessä paikallisyhdistysten kanssa tuulettamaan. Kansanedustaja Timo Heinonen oli mukana Hämeenlinnan Kokoomuksen Glögitilaisuudessa Reskana kävelykadulla ja kokoomuksen sinisellä teltalla riitti väkeä tungokseksi asti.

– Väkeä oli joo todella hyvin liikkeellä. Moni tuli varta vasten tapaamaan ja moni pysähtyi jouluostoksien lomassa glögille ja piparille, kertoi Timo Heinonen ja kiitteli hämeenlinnalaisia hienoista järjestelyistä.

Heinonen kertoi keskusteluissa esille nouseen kunta-asioiden ja talouden lisäksi myös JSN:n päätös Ylen Silminnäkijä -ohjelman Lauta-asiassa ja myös vanhustenhoidon laiminlyönnit.

– Oli mukava miten moni tuli ihan vartavasten tapaamaan ja tuomaan postia ja viestiäkin eduskuntaan vietäväksi. Muutamista asioista sovimme myös jo hieman jatkotoimenpiteitäkin, totesi Heinonen.

Kokoomuksen kansanedustajat ovat korvakuulolla tällä ja ensi viikolla, kun ympärimaan järjestetään useita kymmeniä Joulutuuletus-tilaisuuksia.

– Päätimme eduskuntaryhmässä, että joulua odotellessa on hyvä hieman tuulettaa paitsi nurkkia niin myös ajatuksia. Keskustelun lomassa tarjolla on lämmintä glögiä ja pipareita, lisäsi Heinonen ja kertoi itse olevansa tulevana tiistaina 15.12. Lopella S-Marketilla Lopen Kokoomuksen Jouluglögeillä ja tulevana lauantaina 19.12. klo 17-18.30 joulutapahtumassa Cafe Feeniksissä Riihimäellä.

– Olemme kutsuneet Riihimäelle koko talousalueemme väen. Paikalla on siis varmasti kuntapäättäjiä joka kunnasta ja tunnelmaa tuovat myös joulupukki ja pelimanni JP Ruuskanen viuluineen. Kannattaa varmasti poiketa vaikkapa lahjaostosten päätteeksi glögille.

Kommentit