Rolle koiraa ja Joulupukkia ei pakkanen haitannut – Lopen Kokoomuksen Joulutuuletus hyisessä pakkasessa

Uutiset, keskiviikkona 16.12.2009

Lopen Kokoomuksen perinteiset jouluglögit tarjoiltiin tänä vuonna hyisessä pakkassäässä. Lähes 20 asteen paukkupakkasessa vain Rolle-koira ja paikalle ehtinyt Joulupukki eivät palelleet, mutta lämmin glögi ja piparit tekivät sitäkin paremmin kauppansa.

– Aikamoinen pakkanen oli ja viima. Väkeä kuitenkin teltallamme kävi tasaisesti ja kuuma glögi olikin erittäin toivottu kaveri monelle kauppaan kiiruhtaneelle, kertoi Lopen Kokoomuksen sihteeri Tiina Seppälä.

Lopen Kokoomus on järjestänyt vuosien ajan jouluglögit ja keväisen kahvihetki -tilaisuudet ja ne ovat saavuttaneet hyvän suosion. Tälläkin kertaa kuntalaisilla oli monenlaisia terveisiä loppilaisille luottamushenkilöille niin menneestä kuin tulevastakin.

– Keskusteluissa oli esillä niin kuntamme ajankohtaiset asiat, mutta myös valtakunnan politiikan tapahtumat. On ollut mukava huomata miten loppilaiset tulevat jopa ylipuoluerajojen tuomaan terveisiä Arkadianmäellekin ja mielelläni olenkin kaikkien loppilaisten käytettävissä tässäkin tehtävässä, totesi Timo Heinonen, joka ehti glögeille kiireisen eduskunnan budjettiviikon lomassa.

Glögitilaisuuden järjestelyistä vastasivat Lopen Kokoomuksen varapuheenjohtaja Sampa Jaro ja glögipannujen äärellä hääräsivät mm. Sirpa Hopearuoho, Outi Luoma, Outi Ranta, Tiina Seppälä, Jarmo Laukkanen, Teuvo Zetterman sekä Erkki Holttinen. Rolle-koiransa kanssa paikalla oli kokoomuslaiseen tapaan myös Heikki Lehtonen.

– Taisi Rolle olla joulupukin kanssa ainoa joka ei kylmästä kärsinyt, naureskelivat kokoomuslaiset kolmituntisen Joulutuuletuksen jälkeen.

Kokoomuksen kansanedustajat ovat korvakuulolla vielä viikolla, kun ympäri maan järjestetään useita kymmeniä Joulutuuletus-tilaisuuksia.

– Joulua odotellessa on hyvä tuulettaa paitsi nurkkia myös ajatuksiaan. Keskustelun lomassa tarjolla on lämmintä glögiä ja pipareita, kertoi Timo Heinonen.

Riihimäen Joulutuuletus JOULUHETKI järjestetään Graniitin aukion hurmaavassa Cafe Feeniksissä la 19.12. klo 17.00-18.30. Paikalla on kansanedustaja Timo Heinosen lisäksi Riihimäen ja koko talousalueen kuntavaikuttajia ja tietenkin Joulupukki ja Pelimanni JP Ruuskanen viuluineen.

Kommentit