Kokoomuksen Hauskanpitotalkoo avasivat kuntavaalikirin – Pidempäänkin ilotteluun olisi ollut intoa

Uutiset, lauantaina 06.09.2008

Kokoomuslaiset valtasivat Linnanmäen syyskuun alkajaisiksi, kun väki kokoontui Hauskanpitotalkoisiin. Linnanmäen koko perheelle suunnattu tapahtumapäivä oli hengenveto ympärimaata järjestettävien Toivotalkoisen välissä ja samalla startti kunnallisvaalien loppukiriin. Huvipuistolaitteiden välissä väelle oli tarjolla myös koulutusta ja ideoita tuleviin kampanjoihin.

– Erittäin onnistunut tapahtuma. Iloisia ilmeitä näki koko ajan ja oli upeaa nähdä perheet liikkeellä yhdessä. Se ei aivan perinteistä puoluetilaisuuksissa ole, hymyili mukana ollut kansanedustaja ja kunnallisvaaliehdokas Timo Heinonen.

Heinonen kertoi, että vain ajasta hieman tuli palautetta. Linnanmäellä moni lapsi ja nuori olisi nimittäin viihtynyt pidempäänkin kuin kolme tuntia.

Mukana Linnanmäellä nähtiin lähes kaikki kokoomusministerit Jyrki Kataisen ja Jan Vapaavuoren johdolla ja myös moni kansanedustaja oli perheensä kanssa matkassa.

– Tässä eduskuntatyön aikana tulee usein päivien venyessä puhuttua myös kahvilla ja tauoilla perheistä ja moni kertoo lapsistaan. Tänään oli kiva nähdä Mäkelän Jukan perhe yhdessä liikkeellä ja Katajat ja Virkkusetkin. Monta mukavaa tarinaan näistä lapsista ja nuorista jäi mieleen kevään puoluekokouskiertueelta.

Hauskanpitotalkoot Linnanmäellä huipentuivat Vappu Pimiän erilaiseen ”vaalitenttiin” kun Peacockin sohvalla Jyrki Katainen joutui BB-juontajan tiukkaan puritustukseen.

– Sali oli täynnä ja naurua riitti. Paras haastattelu pitkään aikaan. Hyvät kysymykset ja loistavat vastaukset. Kaksi ammattilaista, kiitteli Heinonen.

Päivä jatkui Linnamäen jälkeen Live Clubi Apollossa ehdokaskoulutuksella ja illalla toisilla Talkoobileillä.

Kommentit