Kohti vappua! Glada Vappen!

Blogi, sunnuntaina 30.04.2017

Sää ei nyt oikein keväiseltä näytä, mutta ehkä aika vappumaiselta. Lunta on enemmän kuin jouluna, mutta toisaalta sää on lämpimänpikin kuin juhannuksena. Hyvä vappuaattoa siis kaikille teille blogini lukijoille ja huomiseksi kuitenkin Pekka Pouta lupaili oikein kaunista vapunpäivää ja piknik-säätä. Saa nähdä muuttuuko päivässä.

Tänään nautitaan vappuaatosta perheen kanssa. Olisiko kaasupallo ja naamari siis paikallaan. Ja varmasti lapsille munkkeja ja simaakin.

Huomenna sitten ensimmäistä kertaa saan puhua kotikuntani Lopen vapussa. Senaattori Yrjö Sakari Yrjö-Koskisen patsaalla 10. Lopen Vappu alkaa kello 10.30 ja mukana perinteen mukaan myös Timotein laulajat. Tervetuloa mukaan kaikkien yhteiseen kevään, suomalaisen työn ja ylioppilaiden juhlaan!

Manta saa kohta lakkinsa ja kuka väitti, että mä on huono kevät. Tämähän on elämän kevät! Valtteri Bottas ajoi hetki sitten uransa ensimmäiseen F1-osakilpailun voittoon ja Kimi Räikkönen täydensi sinivalkoisen menestyksen kolmossijalla Vettelin takana. Täytyy myöntää, että Mummulan sohvalla silmäkulma kostui kun Valen uraa olen saanut seurata pikkupojasta lähtien kun aikaan mm. MTV3:lle Motorforumia tein ja karting-kisoja ja muita kiersin. Upea hetki ja isot onnittelut! Ja kiitos Wihuri, Kemppi ja Lähde Kioski ja muut jotka aikanaan avasivat nastolaisen uraa isommilla ja pienemmillä, mutta kaikkiaan ratkaisevan tärkeillä sponsseilla! Sellaisia sinivalkoisia sydämiä me tarvitsisimme lisää auttamaan lahjakkaita nuoriamme eri lajeissa kohti maailmankin huippua!

Eilen illalla olin työtehtävissä Helsingissä. Ilta päättyi sitten Hartwall Areenalle missä kulttuurikummini Cheek esiityi yhdessä Elastisen kanssa Profeetat konserttikiertueensa merkeissä. Täytyy sanoa, että olipahan jälleen jotain sellaista mitä emme ole ennen Suomessa nähneet ja areena viimeistä penkkiä myöten täyteen myyty. Upeat artistit ja tekevät työnsä täysillä ja suurella sydämellä. Arvostan.

Nyt vielä Vappuaattoa juhlistamaan perheen kanssa ja huomenna sitten Yrjö-Koskisen patsaalle puhumaan. Olisi kiva, että sinäkin tulisit kuuntelemaan.

 

Kommentit