Kiitoskahvien aikaa – Teitä olikin 5629! Kiitos teille kaikille!

Blogi, lauantaina 20.04.2019

Tänään oli Kiitoskahvien aika. Olen alusta asti halunnut aina päättää kampanjani Kiitoskahveille ja niin tälläkin kertaa. Niin uskomattoman suuren työn tukiryhmäni Timon Tiimi aina tekee vaaleissa ja vaalien välilläkin ja myös te kaikki tuhannet äänestäjäni. Oli ilahduttava kuulla, että äänimäärä edelleen kasvoi ja nyt mukana oli yhteensä 5629 hämäläistä äänestäjää. Kiitos teille jokaiselle ja lupaan tehdä jatkossakin parhaani ja aina olla käytettävissänne. Perusperiaattenani on jatkossakin olla Maakunnan mies ja Valtakunnan vaikuttaja ja ohjenuorana se, että Teot ovat kauneinta puhetta.

Aamu oli todella kaunis täällä Pekkalan Loppijärven rannassa. Linnut lauloivat ja järvellä paljon jo elämää. Aamusta ensin Lopen torille, missä Lankalauantain markkinat avasivat kotikuntani markkinavuoden. Paljon tuttuja jo aamuvarhaisella liikkeellä ja monet onnittelut ja halaukset ja kättenpuristukset. Ostin Pekkalaan linnunpöntön ja myös isäni mukaan Hannun vaakunalla varustetun piimäjuustokehikon. Kiitos markkinoiden järjestäjille Alhon Aimon johdolla. Taisi olla Lankalauantain markkinoiden historian ennätyspäivä.

Kiitos Jaana, Jarmo, Eeva, Jarno, Kirsi, Riku, Marja-Leena ja Kari. Upea muisto.

Sitten Lopen Vaalikahvilalla ensin Kiitoskahvit. Korpelan Mervi oli tehnyt valtavasti vielä lämpimiä pullia ja kahvia tarjoilivat rakas äitini ja Hopearuohon Sirpa. Ihania lahjoja vanhasta aihiosta nyt Lopella tehdystä puukauhasta aina uniikiin ystävieni tilaamaan patsaaseen. Uskomattoman upea muisto tästä keväästä ja alkavasta neljännestä kansanedustajakaudestani. Kiitos myös kukista ja kaikista onnitteluista.

Riihimäellä Esselströmin Kirsi ja Bitterin Riku olivat laittaneet kahvipöydän iltapäiväksi valmiiksi Ojasen Reiman kanssa. Savelan Pitokartanon Nokkalan Päivin kermakinuskikakkua ja kahvia oli tarjolla ja väkeä todella paljon. Kiitos teille kaikille! Ja kiitos Päiville!

Nyt takaisin Pekkalan rannassa. Ajattelin yöllä mennä Kaunisniemeen Yöjumalanpalvelukseen. Tekee mieli rauhoittua rauhassa.

❤️

Tunnelmia Lopen ja Riihimäen Kiitoskahveilta! Kiitos tielle kaikille!

Kommentit