Hupivallankumous – Tivoli Seiterä saa lapset nauramaan jo kolmannessa polvessa

Blogi, sunnuntaina 21.04.2019

Tämä päivä alkoi minun osaltani jo keskiyöllä, kun Loppijärven Kaunisniemessä vietettiin Pääsiäisyön Jumalanpalvelusta. Vaikka itse olenkin luterilainen niin on aika-ajoin hienoa käydä myös muiden kirkoissa ja palveluissa. Kun Helsingin Ortodoksikirkon leirikeskus ja hirsikirkko on tässä meidän mökkitien varressa niin sinne helppo mennä ja rauhoittua hetki.

Pääsiäinen on ilon juhla! Sitä tarjoilee myös Tivoli Seiterä!

Eilenkin Apostoli Jaakobin ja Herran äidinäidin, pyhän Annan kuolonuneen nukkumisen muistolle pyhitetty kirkko oli yöllä täynnä ihmisiä ja tunnelma kaunis ja kiitollinen, mutta myös iloisa ja elämään uskova.

Ilo näkyi Kaunisniemessä ja myös tänään Tivoli Seiterän keväässä. Loppilainen jo yli 50 vuoden ajan meitä lapsenmielisiä, mutta ennen muuta lapsia ilahduttanut tivoli oli jälleen pääsiäisen Riihimäellä ja Mari ja Tuomo Seiterän johdolla tivoli on elänyt hyvin ajassa ja myös kasvanut. Tällekin kesälle jälleen uutta hauskaa lapsille ja perheille ja myös hienoa tivolin tunnelmaa vain siitä nauttimaan tulleille. Tänäänkin Seiterän ”Istu vaan huvinvuoksi” -penkeillä istui monia isovanhempia ja kummeja ja mummejakin nauttien vain kevään auringon lämmöstä ja lasten naurusta ja kiljahduksista, kun uudet ja vanhat tutut legendaariset vempaimet väkeä kieputti ja pyöritti.

Huomenna vielä Seiterä Riihimäen vanhalla kauppatorilla. Kannattaa mennä vaikka koko perheen voimalla. Hauskaa riittää kaikille!

Nyt Loppijärvi vapaa jäistä ja laitoin laiturintikkaat hetki sitten paikalleen. Taidan pudottaa talviturkin sinne aaltoihin vielä.

Ihanaa pääsiäisen aikaa teille kaikille! Niin kuin huomaatte. Nyt otan vähän rauhallisemmin.

Muutama tunnelmakuva Kaunisniemen yön pääsiäisen jumalanpalveluksesta.

  

Kommentit