Kiitos viesteistä, tuesta ja kannustuksesta – Leuka rintaan, eikun ylös, ja eteenpäin…

Blogi, perjantaina 10.03.2017

Kiitos aivan valtavasta määrästä viestejä ja kannustusta. En osannut tällaista määrää odottaa ja tällaista sävyäkään. On ollut mukava lukea sähköpostejanne, tekstiviestejänne ja kuunnella ja keskustella myös monien teidän kanssa puhelimessakin. Tänään monta hienoa viestiä, urheilujärjestöjen johtopaikoilta, yritysjohtajilta, keskustalaisilta ja demareiltakin. Ne ovat kyllä lämmittäneet mieltäni ja tuntuneet todella hyviltä.

Nyt vain eteenpäin ja toivon teiltäkin kaikilta malttia ja en tiedä voinko sanoa ymmärrystäkin, no en, mutta malttia nyt tämänkin asian kanssa. Joukkuepelaajat muistetaan.

Kello 17.53 ja tänään eduskunnassa tuttu lyhyempi perjantai. Aamusta tosin jo ennen kasia talolle ja sitten Puolustusvaliokunnan kanssa komentajan kuuleminen puolustusselonteosta. Erittäin mielenkiintoisia ja antoisia parituntisia nämä. Ja kuulemiset jatkuvat siis koko kevään ja tarkoitus saada meiltä tämäkin kokonaisuus kesäkuulla valmiiksi. Keväät urakoissa myös mm. tuo kv-avunantopykälät ja muutamia muitakin millä tavoittelemme ketterämpiä puolustusvoimia ja iskukykyisempiä joukkoja nykyajan uhkiin vastaamaan.

Juhlapäivä siis lähestyy…

Kansanedustajana 10 vuotta SEMINAARI JA JUHLA lauantaina 18.3.2017

Viikon päästä lauantaina 18. maaliskuuta tulee kuluneeksi tasan 10 vuotta siitä kun aloitimme mm. Petterin ja Hennan kanssa uusina kansanedustajina eduskunnassa. Kolmas kausi siis näin nyt puolivälin tolpalle ja onhan pyöreät aina pienen juhlan paikkakin. Vanajanlinnan Juhlaseminaariin on tulossa jo noin 70 henkeä, mutta saamme vielä joitain lisäpaikkoja jo mukaan haluatte. Seminaari alkaa Vanajanlinnan buffet-lounaan kello 11-12 ja seminaarin 12-14. Seminaarissa puhumassa Afganistanissa vakavasti loukkaantunut Kriha-veteraani Pekka Jylhä, MPKK:n Sotatieteenlaitoksen strategian opettaja, kapteeni Juha Kukkola ja kansanedustaja, Puolustusvaliokunnan puheenjohtaja Ilkka Kanerva.

Iltajuhlassa juhlapuhujana on puolueemme puheenjohtaja ja ystäväni Petteri Orpo ja mukana myös Ben Zyskowicz ja monia muita ja totta kai parhaat bilebändit ja Vanajanlinnan juhlaillallinen.

Mukaan voi ilmoittautua ja varata lipuja ja huoneitakin derya.0zgun@eduskunta.fi. Olisi mukana nähdä sinutkin juhlissani ja juhlissamme mukana! Samalla muuten juhlimme Petterinkin Kymppisynttäreitä 🙂

Vielä siis ehtii mukaan kun pian ilmoittautuu!

Kommentit