Kiitos tästä vuodesta.

Blogi, tiistaina 31.12.2013

Vaiherikas ja tapahtumarikas vuosi on päättymässä. Työntäyteinen ja mistä olen iloinen niin siitä, että viime vuoden Tasavallan Presidentin uudenvuoden puheen kehoitus otettiin kaikissa puolueissa tosissaan. TP Niinistö patisti hallitusta tekemään vaikeitakin päätöksiä – tekemättä ei voi jättää. Tämä ehkä päättyvän vuoden tärkein asia kotimaassa. Hyvinvointiyhteiskunnan palvelut ja niiden turvaaminen myös tulevaisuudessa laitettiin ykköseksi.

Isoja uutisiakin päättynyt vuosi pitää sisällään. Kotimassa varmasti Nokian myynti puhutti eniten ja maailmalla ehkä tietovuotaja Snowdenin ja NSA:n tapaus. Sivuuttaa ei voi varmastikaan pitkittyvää Syyrian sotaa eikä maailmaa muuttaneen Nelson Mandelan kuolemaakaan. Uutisvuosikin siis oli sykähdyttävä ja vakavakin.

Ilon puolella isoin juttu oli Kulttuurikummini Cheekin huikea menestys. On ollut mahtava seurata läheltä herran etenemistä ja tapaa tehdä ja menestyä. Ei voi kuin nostaa hattua. Kaksi kertaa Stadion myytiin loppuun. Ensimmäinen reilussa tunnissa ja toinen puolessa tunnissa. Yli 80 000 myytyä lippua on teko mitä ei kukaan muu suomalainen ole koskaan tehnyt. Kuka muu muka. Ei kukaan.

Mutta oman elämäni tähtihetket liittyvät Isyyteen. Kohta neljä vuotta olen saanut Iskänä olla ja elää. Se on jotain sellaista mitä ei voi sanoin kuvata. Elämässä on iso tarkoitus ja tehtävä. Siitä olen kiitollinen ja onnekas. Kiitos siis perheelleni ja läheisille.

Mutta nyt vuoden viimeiseen päivään. Kiitos vielä kaikille ystäville ja tuttaville tästä vuodesta. Kiitos myös noin 1000 joka päivä tätä blogiani lukeville ja seuraaville. Ja kaikille muillekin työtäni seuraaville ja tukeville ja sitä myös haastaville ja komppaaville. Teidän avulla olemme tehneet paljon. Ja ensi vuonna teemme vielä enemmän ja aina jotain uuttakin.

Nyt on aika katsoa viimeisiä tämän vuoden tunteja. Ajattelin käyttää niistä osan tärkeimmän harrastukseni hevosten kanssa. Pojan kanssa ajamaan Hurja-Erolla. Kovaa kyytiä siis luvassa. Ja illalla Säästö-Karine ilotulitus Lopen Launosissa ja sitten uuden vuoden vastaanotto ystävien kanssa.

Iloista loppuvuotta ja onnekasta uuttavuotta!

 

 

Kommentit