Kiitos kahvit Hausjärven Serafiinassa Kakkukahvilla kävi 50 onnittelijaa

Uutiset, tiistaina 03.04.2007

Oitissa järjestetyssä kiitoskahvi- tilaisuudessa kakkua maisteltiin noin 50 vierailijan voimin. Kahvittelun lomassa keskustelua käytiin niin oman seutukunnan asioista kuin tulevista hallitusneuvotteluistakin.

Maanantaina Oitin Serafinassa pöytä oli jälleen koreana, järjestyksessään kolmannessa kiitoskahvi- tilaisuudessa. Lopella ja Riihimäellä järjestettiin samantyyliset tilaisuudet jo aiemmin ja nyt oli Hausjärven vuoro. Onnittelijoita olikin paikalla kiitettävästi, laskuissa päästiin noin viiteenkymmeneen, joukossa sekä perheen pienimpiä että jo seniori-ikään ehtineitä.

Keskustelu kahvipöydässä kävi vilkkaana. Tietenkin oman seutukunnan kehittäminen koettiin tärkeänä asiana, varsinkin nyt kun seudulta on useampi kansanedustaja. Tärkeänä pidettiin sitä, että valtakunnan tasolla tehdään yhteistyötä myös yli puoluerajojen, jotta saadaan paras lopputulos aikaiseksi. Kiinnostusta herättivät myös alkavat hallitusneuvottelut ja kokoomuksen asema näissä.

– Oli todella hienoa päästä tutustumaan ihmisiin, ja tunnelma oli oikein mukava. Odotan innolla tulevia tapahtumia niin eduskunnassa kuin täällä maakunnassakin, kertoi Heinosen eduskunta-avustaja Tiina Seppälä.

Tilaisuus oli siis kokonaisuudessaan oikein onnistunut. Heinonen esittikin toiveensa tulevista tapaamisista, niin kotiseudulla, kuin myös vastavierailuilla eduskunnassa. Seuraavaksi kansanedustaja Timo Heinonen onkin jo kuntalaisten tavattavissa tulevana lauantaina, kun Lopella järjestetään Lankalauantain markkinat.

Kommentit