Kiinnostaisiko sinua työ Suomen eduskunnassa?

Uutiset, keskiviikkona 04.11.2020

Olisitko Sinä uusi avustajani? Mainio avustajani Malin siirtyy viimeistelemään opintojaan yliopistoon, joten tarvitsen uuden tekijän tiimiini helmikuun alusta.

Pääpainoni eduskuntatyössä on taloudessa, turvallisuudessa, liikunnassa ja liikenteessä. Tämän lisäksi tapaan normaaliaikoina paljon sidosryhmiä ja vierailijoita. Eduksi katsotaan varsinkin talouspolitiikan osaaminen, hyvät organisointikyvyt sekä Hämeen vaalipiirin tunteminen.

Lisäksi toivon sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokoomuslaista maailmankatsomusta. Olet reipas, ulospäin suuntautunut ja aktiivinen. Et pelästy nopeatempoista työtä, jossa sinun pitää pystyä omaksumaan isoja kokonaisuuksia.

Avustajan tehtäviin kuuluu mm. kalenterin ylläpito, taustamateriaalin laatiminen, yhteydenpito sidosryhmiin, kokouksien ja vierailuiden järjestäminen sekä kuvankäsittely- ja editointitehtävät.

Kiinnostuitko? Laita vapaamuotoinen hakemus (tekstinä tai vaikkapa videona) ja CV 18.11.2020 mennessä osoitteeseen timo.heinonen@eduskunta.fi. Lisätietoja työpaikasta saat Malinilta 050 574 1319/ malin.anomaa@eduskunta.fi.

Kommentit