Kevätjuhlien aikaan – Pienempi lapsista lähtee eskarista koulutielle

Blogi, keskiviikkona 22.05.2019

Niin se aika vaan juoksee. Tänään Loppisalissa oli pienemmmän lapsemme eskarit kevätjuhla ja ihana juhla olikin. Lasten riemua ja hienoja esityksiä ja valtavasti eskarivuoden aikana kasvaneita lapsosia.

Iso kiitos eskarin opettajille ja väelle. Teette hienoa työtä ja oli mukana huomata kuinka innoissaan lapsi aina eskariin menoa odotti jopa lomillaan. Paljon opittiin ja monenlaista teitte.

Ihastuttava juhla. Kiitos vielä siitä.

Kalenteri edelleen aika tyhjä ja päivään mahtui vain yksi kokous Suomen Metsästysmuseolla. Muuten odottelua mitä Säätytalolta tulisi ja näyttää siltä, että ei oikein kukaan edes siellä talollakaan tiedä mitä tuleman pitää. Näyttää siltä, että tämä SDP ensin toiveidentynnyrin kumistelu ja sitten vasta ehkä rahojen riittävyyden tutkiskelu näyttää ajavan jo itse neuvotteluja karille. Keskustan hermot kuulemma aivan  riekaleina ja jo mediassakin kerrottiin, että neuvotteluiden suurin säätäjä on itse Rinne. Itse luulin, tätä hänellä olisi neuvottelutaidot veressä entistä työstä, mutta Säätytalolta kaverit sanoivat, että mitä vielä.

No odotellaan ja katsellaan.

Kommentit