Kevään merkkejä

Blogi, sunnuntaina 30.03.2014

Tänään jatkoimme pihatöitä Loppijärven rannalla. Järvi vapautui tänään jään ikeestä myös Hevosojan selän osalta ja kurkipari ja joutsenpari nautiskeli keväästä. Ja aikalailla keväisempi päivä tänään ja sen myös talitintit laulullaan vahvistivat. Pöntöillä jo aikamoinen meno ja vilske ja kevät ottaa isoja askelia eteenpäin. Toivottavasti kuitenkin maltilla niin että mahdolliset pakkasyöt ja takatalvi ei sitten tekisi tuhoja aikaiselle heräämiselle.

Lopella jo ensimmäiset Lopen Perunatkin laitettu maahan ja ainakin istutusaika enteilee ja lupaa sitä, että juhannuksena viimeistään pöydissä jälleen uutta Lopen Perunaakin. Sitä maan parasta.

Yhdeksän tuntia terassia rakentaen, rännejä vaihtaen ja yhden uudenkin oven tehden tänään timpurin kanssa vietetty aikaa ulkosalla. Aikalailla hieno fiilis ja kasvoissakin kevät tuntuu. Illansuussa vielä kävin katsomassa entisen avustajani pientä tyttöä ja vielä sen perään kummitytön syntymäpäivilläkin. Nyt vielä huomisen kunnanhallituksen listan kimppuun ja sitten nukkumaan. Huomenna uusi työviikko käyntiin.

Kommentit