Kevään eduskuntavierailut alkoivat Lopen ja Tervakosken Omakotiyhdistys ja Riihimäen Pienkiinteistöyhdistys vierailulla eduskunnassa

Uutiset, perjantaina 12.04.2013

Kansanedustaja Timo Heinosen kevääseen mahtuu yli kymmenen eduskuntavierailuryhmää. Eduskunnan kiireisimmän vierailukauden avasivat Lopen ja Tervakosken Omakotiyhdistykset ja Riihimäen Pienkiinteistöyhdistys. Bussilastillinen vieraita tutustui eduskuntataloon oppaiden johdolla ja pääsi seuraamaan myös istuntosalin keskustelua kuntarakennelaista.

– Ehdimme myös käydä hieman läpi eduskunnan ajankohtaisia asioita ja erityisesti omakotiasujien osalta. Tämän ryhmän kanssa olisi varmasti keskusteltavaa riittänyt pidemmäksi aikaakin, mutta ehkä jatkossa tapaamme muissa merkeissä ja jatkamme siitä. Kiitokset vielä tätäkin kautta vieraille ja Arto Seppälälle järjestelyistä, kiitteli Heinonen.

Eduskunnan kevät on kiireistä vierailuaikaa, ja erityisesti toukokuussa eduskunta on suosittu koululaisryhmien luokkaretkikohde. Kevään vierailut varataankin usein jo hyvissä ajoin. Toukokuun lopussa, 30.5. järjestettävällä avoimella retkellä on kuitenkin vielä tilaa.

– Tällaista kaikille avointa retkeä on toivottu jo pidempään ja nyt päätimme sen järjestää. Jos kiinnostuit, niin tarkempaa tietoa löytyy kotisivuiltani ja avustajani Tiina Seppälä hoitaa järjestelyitä. Bussikyyti eduskuntaan kulkee Lopen ja Riihimäen kautta, joten siltä alueelta on helppo hypätä kyytiin, sanoi Heinonen ja toivotti kevään vieraat tervetulleiksi eduskuntaan.

Kommentit