Timo Heinonen vieraili Ydin-Hämeen Kokoomuksen kevätkokouksessa Maakuntakierros jatkui

Uutiset, perjantaina 12.04.2013

Kansanedustaja Timo Heinonen vieraili Ydin-Hämeen kevätkokouksessa Lammilla. Turvantalolla järjestetyssä kokouksessa Heinonen alusti kokousvieraille politiikan kevään ajankohtaisista asioista ja erityisesti kehysriihen tuloksista Lammin ja Tuuloksen alueen kokoomuslaisille.

– Oli mukava ilta Lammilla. Paljon tuttuja. Esimerkiksi Sirkka-Kaarina Väisäsen kanssa olemme olleet aikoinaan Lopella kunnallisvaaliehdokkaina yhdessä 1996 ja nyt tapasimme 15 vuoden tauon jälkeen, kun hän tuli kuuntelemaan puhettani. Paikalla oli myös paljon tuttuja kokoomuksen yhdistystoiminnasta vuosien varrelta, kertoo Heinonen.

Poliittisen tilannekatsauksen ja kevätkokousasioiden lisäksi kokouksessa luovutettiin Kokoomus rp:n arvokkain kunniamerkki, Kultainen Leijona yhdelle pitkäaikaiselle toimijalle, Taisto Juntuselle. Heinonen ja Reijo Saksa Tuuloksesta ojensivat Juntuselle ansiomerkin, jonka on myöntänyt puolueen puheenjohtaja Jyrki Katainen.

– Taisto on tehnyt poikkeuksellisen pitkän ja arvokkaan päivätyön kokoomusyhteisölle niin Tuuloksessa kuin Lammillakin. Eikä se tähän pääty, uskoisin. Ilman tällaisia pitkänlinjan tekijöitä Kokoomus ei Hämeessäkään olisi nyt sellainen kuin se on tänä päivänä, totesi Heinonen.

Kommentit