Keskiviikko, 27.09.2006

Blogi, keskiviikkona 27.09.2006

Keskiviikko aamu ja tänään työpäivä toimistolla. Iltapäivällä pitäisi vielä käydä muutama neuvottelu Riihimäellä tulevista töistä ja sitten illalla se keskiviikkoon kuuluva ratsastustunti.

Eilen illalla Seinäjoen Vauhtiajojen järjestäjä ja erilaisten massayleisötapahtumein promoottori Kalle Keskinen ilmoittautui tukiryhmään. Keskisen kanssa olen tehnyt yhteistyötä pitkään ja mm. viime kesänä hoidin 70 000 kävijää keränneissä Seinäjoen Vauhtiajoissa haastattelut kun Jami Kananen selosti. Lisäksi teimme puolen tunnin erikoislähetyksen Vauhtiajoista MTV3:lle. Talven aikana Kalle tuo bändejä ja artisteja mm. Hartwall Arenalle ja Helsingin jäähalliin. Vauhtia miehen vuoteen mahtuu. Mutta Kalle Tervetuloa mukaan teamiimme!

Nyt siis töhin…

Päivällä töissä iski aivan kauhea päänsärky. Aamulla kun yritin hieman nukkua pidempään niin arvasin että näinhän siinä käy. Pää antoi silmien kautta varoituksen heti noustessani ja muutaman tunnin työn jälkeen oli pakko laittaa tietokone kiinni ja hieman keskittyä muuhun. Pari Buranaa ja venyttelyä ja sitten mietintään mitä voisi tehdä. No kävin V.Leinolla hakemassa hieman saunaan materiaaleja uudelle kodille ja sitten aloitimmekin keittiökaappien kiinnittämisen. Hanslankariksi kelpasin minäkin.

Nyt kello jo 18.20 ja edelleen silmistä vihloo ikävästi. Mietin jo hetken että pitääkö ratsastustunti jättää väliin, mutta usein se auttaa ja nytkin yritän niin.

Päivällä Grönholmin Saija tukiryhmästäni lähetteli malleja tekstiileistä ja hintoja ja pian saamme liikkeelle jo ensimmäiset kampanjatuotteetkin.

Nyt ratsastusvaatteet niskaan ja tallille…

Kello 22.44 ja hetki sitten takaisin kotiin. atsastustunti toimi jälleen. Päänsärky jäi tallille. Uskomatonta miten tuo homma voi laukaista jännitystä tai tällaista särkyä. Se vain rentouttaa niin 110 prosenttisesti. Siitäkin huolimatta, että tänään oli hyppytunti ja nostimme hieman estekorkeuttakin jälleen. Dom Café eli tuttavallisemmin Räppy toimi jälleen kuin kone ja ratsastaminen oli kivaa. Välillä lähestymiset esteille meni hieman tiukoiksi, mutta siitä huolimatta askel osui kivasti ja rytmi säilyi. Kivaa oli ja ensi viikkoa voi taas odottaa innolla.

Ratsastunnin jälkeen nopeasti puhelimessa läpi muutamia asioita vaalipäällikköni kanssa ja sitten vielä uudelle kodillemme siivoamaan. On mukavampi huomenna jatkaa keittiön asentamista kun vanhyat pölyt ja purut imuroitu.

Nyt jälleen kotona ja nukkumaan. Huomenna tiukka päivä. Aamulla palaveri kampanjasta Hämeenlinnassa, iltapäivällä rakennustarkastajan tarkastus ja illalla vielä Juhani Peltonen -kirjallisuusseuramme hallituksen kokous ja yritän vielä ehtiä HPK:n peliinkin.

Nyt nukkumaan…

Kommentit