Keskiviikko, 24.05.2006

Blogi, keskiviikkona 24.05.2006

Keskiviikko ja leirikoulumme viimeinen päivä. Aamu valkeni jälleen hieman kosteana. Luokka nukkui kiltisti ja kaikki meni yönkin osalta odotetun hyvin. Kiva porukka, jonka kanssa mukava tehdä yhteisiä juttuja.

Aamulla herätin joukot puoli kahdeksan ja sitten aamupalalle. Aamupalan jälkeen luokka meni järvelle kanooteilla ja kirkkoveneellä Ilkka Tulasalon johdolla. Lounaan jälkeen ohjelmassa vielä nuijapalloa ja koulugolfia. Sitten suuntaammekin kohti etelää ja matkalla poikkeamme Tuurin kyläkauppaan.

Aamulla sain yhdeltä äidiltä tekstiviestin. Kyseli, kun ei nuori ollut tekstiviesteihin vastannut. Lupasin kysellä tilannetta. No siihen tyttö vastasi suurin piirtein: ”No en ole soittanut, kun ei ole ollut mitään ongelmaa” Niin mitäs sitä nyt soittelemaan, kun kaikki hyvin. 🙂 No minä laitoin äidille viestin, että tyttärellä kaikki hyvin 🙂 Eli hauskaa on ollut eikä minkäänlaisia ongelmia. Kiva niin.

Nyt pakkaamaan ja lounaalle ja sitten kohti kotia.

Porvarihallituksen mahdollisuudet vuoden 2007 eduskuntavaalien jälkeen kasvavat. Tällä viikolla keskustan kolmen kympin kerho kannatti aikalailla avoimesti keskusta-oikeisto yhteistyötä ja vieroksui demarien politiikan tekoa ja tänään Kalevassa meidän eduskuntaryhmän puheenjohtaja Jyri Häkämiea toteaa, ett’ porvarihallitus on noussut todelliseksi vaihtoehdoksi punamullalle. Yhtenä osoituksena tästä Häkämies pitää SDP:n puheenjohtajan Eero Heinäluoman kovaa uhoilua. Taitaa hieman Heinäluoma käydä jo ylikierroksilla, kun gallupit lupailevat kokoomukselle ja keskustalle hyvää vaalitulosta.

Tänään kokoomuksen puheenjohtajapeli myös sai uutta väriä, kun Varsinais-Suomi nosti omaksi ehdokkaakseen Eu-edustaja Eija-Riitta Korholan kokoomuksen varapuheenjohtajaksi. Korhola on toiminut europarlamentaarikkona vuodesta 1999 lähtien. Korhola on profiloitunut mm. Itämeren, ilmaston ja ihmisoikeus asioissa. Varsinais-Suomen Kokoomuksen mukaan Korhola on antanut suostumuksensa ehdokkuuteen. Meidän puoluekokoushan pidetään 9.-11. kesäkuuta Joensuussa ja ehdokkaana varapuheenjohtajaksi on edelleen myös Kanta-Hämeen ja Hämeen ja Hauhon Jari Koskinen. Koskisen puolesta on helppo liputtaa. Mies on osaava ja taitonsa näyttänyt ja nauttii vahvaa kannatusta joukoissamme. Maanviljelijänä Koskisella myös paljon sellaista tietoa mitä seuraavassa hallituksessakin kaivataan. Jatkoon!

Leirikoulun loppukin sujui hienosti. Lounaan jälkeen vielä sisägolfia ja nuijapalloa ja sitten bussilla Tuurin kyläkauppaan. Sieltä hieman tuliaisia matkaan ja kohti kotia. Koululla vanhemmat odottivat jo meitä kun kello 22.10 saavuimme pihaan. Taisi äideillä on isoin ikävä 🙂

Leirikoulu oli kaikin puolin onnistunut. Sain olla ylpeä omasta vanhasta luokastani. Marjo opettajana veti leirin upeasti ja ennen kaikkea nuoret olivat niin mallikelpoisia kuin vain voi olla. Kiitoksia tuli joka suunnasta. Ylpeitä saa olla jokainen Äiti ja Isäkin. Ikimuistoinen leirikoulu jälleen takana. Ties monesko jo opettajaurallani? Yksi parhaimmista tämäkin.

Kiitos kaikille ja hyvää yötä. Huomenna päivä kuluu ratsastuskilpailuissa Riihimäellä. Otetaan oppia.

Kommentit