Keskiviikko, 20.08.2008

Blogi, keskiviikkona 20.08.2008

Tänään mielenkiintoinen päivä loppilaisittain. Mikko Lahtio starttaa tänään 800 metrille iltapäivällä alkuerissä ja minä ainakin uskon ja toivon, että ainakin kaksi starttia Mikolle saadaan juoksun kuninkuusmatkalla Pekingissä. Se on siis pakko tänään työpäivän raossa nähdä.

Nyt aamusta töiden pariin. Kirjoitustöitä koneella kasassa ja sitten puoliltapäivin Lahteen katsomaan kun siellä startataan kunnallisvaalikampanjaa ja avataan torille Korva -kahvila. Kannattaa siis paikalle piipahtaa vaikkapa lounastauolla jos Lahdessa liikutte. Mutta nyt työt odottavat.

….

Aamulla keskellä töitä sitten kiirehdin Lahteen ja Lahden kokoomuslaisten vaalistarttiin kauppatorille. Viljasen Ilkan ideaa mukaillen kokoomuslaiset olivat ”pystyttäneet” torille upean lasisen lämpimän Korva-kahvilan ja paikalla olikin väkeä ruuhkaksi asti. Itseasiassa parhaimmillaan väkeä oli parisenkymmentä metriä jonossa kahvipöydän luo. Hienoa on sekin, että myös Lahdessa on ehdokkaita nyt ennätysmäärä vaikka näyttää pikkuhiljaa siltä, että tuo ei enää ole näissä vaaleissa uutinen. Siinämäärin hyvin ehdokkaita ja uusia jäseniä puolueemme nyt saa.

Siitä iso kiitos kuuluu luonnollisesti loistavalle puheenjohtajallemme Jyrki Kataiselle ja Sauli Niinistölle, mutta pakko todeta, että kyllä tuoreen ulkoministerimme Alexander Stubbin meno on sellaista, että palaute melkei punastuttaa jo rivikansanedustajankin. Jos nyt meikäläistä edes naamaltaan punaiseksi voi millään saada. Tänäänkin Alexia kehuttiin useammassakin keskustelussa Lahden torillakin ja näin ollen ei illan Ylen Uutisten presidenttigallupit paljoa yllättäneet. Niinistö on aivan ylivoimainen ykkönen ja sitten hieman takamatkalla tulevat periaatteessa tasoissa Matti Vanhanen ja Stubb. Ehkä isoin uutinen Ylen tutkimuksessa oli se, että Niinistö on myös demarien ykkössuosikki maamme seuraavaksi presidentiksi. Mistähän se sitten kertoo 🙂

Mutta hieno tilaisuus Lahdessa ja Kahvila Korva siis avoinna tästä päivästä lähtien aina vaaleihin asti Lahden kauppatorilla. Itsekin siellä ainakin muutamina päivinä olen luvannut paikalla olla. Katsotaan niitä hieman lähempänä.

Tänään saimme myös murheellisia uutisia. Espanjassa lentokoneturmassa on kuollut valtava määrä ihmisiä ja näin nämä onnettomuudet tulevat aina lähemmäksi. Murheellinen oli myös uutinen jonka sain koskien Claes Anderssonia. Hän ilmoitti jättävänsä eduskunnan ja meidän upean sivistysvaliokuntaporukan terveyden takia. Voimia kovasti Claesille. Vuoden aikana opin arvostamaan Sinua entistä enemmän. Ajatukset siellä.

Kommentit