Keskiviikko, 19.11.2008

Blogi, keskiviikkona 19.11.2008

Tänään eduskuntapäivä käyntiin. Aamu eikä lumesta vielä tietoakaan. Ainakaan täällä Helsingissä. Päivä ohjelmaltaan aikalailla normaali. Nyt kohta lakiovaliokuntaan missä esillä mm. riita-asiat ja sitten sivistysvaliokunta heti perään. Tästä se taas alkaa.

….

Kello 17.00 ja juuri päivä eduskunnassa päätökseen. Olipahan pitkät ja vaiherikkaat kuulemiset valiokunnissa. Isoja ja mielenkiintoisia asioita esillä mm. laissa. Mutta nyt nopeasti vain hetkeksi vapaalle ja sitten illalla Länsi-Auto Areenalle CHL:n otteluun Blues-Bern.

….

Tänään pitkä päivä. Juuri vasta kotiin Espoon LänsiAuto Areenalta. Olimme katsomassa muutaman kollegani kanssa ECL:n ottelua Blues-Bern. Olen itse hieman epäillen suhtautunut näihin Euroopan maiden välisiin liigoihin, mutta täytyy todeta, että tänään mieleni muuttui aikapaljon. Ottelu oli upea. Panosta, väkeä areena täynnä jokaista penkkiä myöten ja kovaa peliä. Ehkä jopa hieman sellaista maaotteluhenkeäkin oli aistittavissa. Minäkin taputin Bluesille 🙂 Kiitokset upeasta pelistä ja mikä parasta Bluesille tärkeä jatkopaikka välieriin 2-1 -voitolla.

Kommentit