Keskiviikko, 19.01.2011

Blogi, keskiviikkona 19.01.2011

Lisäilen tänään tuonne sivujeni timoheinonen.tv -sivulle videoita maanantain Vanajanlinnan III Oikea Suunta -seminaarista. Seminaarimme keräsi ennätysyleisön nyt jo perinteeksi muodostuneen seminaarimme historiassa ja jatkoakin jo toivottiin. Keväälle katsomme vielä mahdollisesti jotain tälläkin saralla.

Mutta tänään siis videoita tuonne timoheinonen.tv -kanavalleni ja siellä jo nytkin lukuisia videoita tältä ja menneiltäkin vuosilta. Tulemme myös avaamaan sinne videoblogin tässä vielä tämän viikon aikana.

….

Kello jo 22.28 ja vasta nyt ehdin koneelle aamun jälkeen. Pitkät kokoukset takana, mutta nyt täytyy sanoa, että olemme erittäinkin lähellä ratkaisua haja-asutusalueiden jätevesikiistasssa. Olemme saamassa hyvinkin tavoitteemme läpi ja kokonaisuus pitäisi olla valmis tässä ihan lähipäivinä. Palaan siihen heti kun asia valmis ja julkinen, mutta voin jo todeta, että hyvin kokoomuksen tavoitteet ja ennen muuta siis maaseudun ja asukkaiden edut tulevat tässä nyt huomioonotetuksi. Voi siis olla lopputuloksena parempikin, että ympäristöministeri Paula Lehtomäki ei asiaa suostunut ja halunnut korjata ja me saimme sen nyt tehdä rauhassa valiokunnassa. Uskoisin, että lopputuloksesta tulee paljon parempi. Ei kuitenkaan erinomainen, mutta parempi.

Vanajanlinnan seminaarimme Iiro Viinasen puheenvuorosta on noussut jo aikamoinen kohu. Teistä varmasti moni luki tuon Verkkouutisten Juha-Pekka Tikan jutun puheesta ja nyt kommentointi sivuilla on ollut vilkasta. Mutta mikä hienointa Iiro ei jäänyt sanattomaksi tässäkään vaan ryntyi myös seuraamaan saamaansa palauteryöppyä ja nyt myös kommentoimaan viestejä Verkkouutisissa. Kannattaa kurkata http://www.verkkouutiset.fi.

Tänään myös esillä rakentamiskysymykset ja kaavoituskin. Palaan niihin myöhemmin. Nyt kello jo niin paljon, että käännetään katse lyhyellä kaavalla torstaille.

 

 

 

 

Kommentit