Keskiviikko, 12.08.2009

Blogi, keskiviikkona 12.08.2009

Kello 22.21 ja juuri Päijät-Hämeestä Hollolasta kotiin. Tänään siis ilta perinteisessä jokakesäisessä kokoomusillassa Heinäsuolla Mantereen rannasssa. Tänäkesänä esityksenä Hunajaa, johtaja Ketarainen ja tutut mahtavat Heinäsuon Näyttelijäpiirin näyttelijät lavalla Mantereen Heikin johdolla. Tässä illassa aina hauska ja takuuvarma kesäteatteri saa seurakseen mainion kokoomuslaisen ystäväjoukon ja tänäänkin katsomo täynnä ja samalla jo teatterin kesässä 6000 katsojan raja rikki. Viehättävä paikka ja mainio tunnelma. Kiitos hollolalaisille kutsusta.

Päivän erityinen uutinen oli se, että Jyrki Katainen päätti oikaista huhuihin ja vääriin tietoihin perustuvan uutisoinnin puolueemme rahoituksesta. Homma meni jo sellaiseksi, että ”uutisia” piti jokaisen median saada joka päivä ja otsikoiden eteen tehtiin mitä tahansa ja julkaistiinkin lähes mitä tahansa. Nyt puolueemme rahoitus, joka on siis täysin laillista ja oikeaa, on käyty yksityiskohtaisesti läpi www.verkkouutiset.fi sivuilla. Ei mitään yllättävää, mutta moni viime viikkojen uutinen sai mattonsa alta, kun mm. mediassa väitetty Patrian kokoomus puolueen tuki kuihtuikin 2000 euroon. Esimerkkinä tuo. Nyt julkisesti tukijoidemme toiveesta esitetty yhteenveto kertoo, että kokoomus rp:n tuki on todellisuudessa ollut yrityksiltä ja yhteisöiltä varsin vähäistä jos sitä vertaa esimerkiksi vielä vain osaksi avattuun vasemmiston ja erityisesti SDP:n saamaan Ay-tukeen. Mutta tässä vielä linkki puolueemme rahoitukseen vuosina 2006, 2007 ja 2008. Nyt vain voimme odottaa samanlaista yhteenvetoa ja avoimuutta muiltakin puolueilta.

Tänään myös lupauduin ensi viikolle puhujaksi puolueemme isompaan seminaariin Turkuun. Mielenkiintoinen yleisö vastassa ja mielenkiintoiset aiheetkin. Katsotaan mitä keksin.

Todellisuudessa yritysten, yhteisöjen tai yksityishenkilöiden antama rahoitus kokoomukselle puolueena on ollut sangen vähäistä

Kommentit