Keskiviikko, 10.08.2011

Blogi, keskiviikkona 10.08.2011

Enduron Joukkue-MM-kilpailu on edennyt jo kolmanteen kisapäivään ja hyvältä näyttää. Kotikisoissa joukkueemme on jälleen noussut muutaman vuoden tauon jälkeen kilpailun ykkösjoukkueeksi ja parissa päivässä ero kakkoseen on revennyt useaan minuuttiin. No, sixillä eli kuudenpäivänajossa kaikki on toki mahdollista aina viimeiseen loppucrossiin asti, mutta nyt ainakin näyttää hyvältä. Loppuviikosta tarkoitus suunnata torstaista sunnuntaihin Kotkaan ja Haminaan seuraamaan MM-kilpailuja yhdessä Jyri Häkämiehen kanssa. Toivotaan siis hyvää kisan jatkoakin suomalaisittain.

Meidän joukkueemme Juha Salminen, Matti Seistola, Eero Remes, Jari Mattila, Marko Tarkkala ja Valtteri Salonen on ajanut kahdessa päivässä jo +10 minuutin 22 sekunnin eron kakkosena ajavaan Espanjaan. Sekstettimme siis soittaa pyöriä korkealta ja kovaa. Kova porukka.

….

Tänään vielä töihin Helsinkiin ja sitten huomenna suunnaksi Kotka… Mutta nyt työt odottavat.

….

Kävin tänään eduskunnasta työpäivän keskeltä HUS:n Lastenklinikoilla. Se on paikka joka saa aina jotenkin herkistymään ja miettimään tätä elämää ja elämän menoa. Tänäänkin vastaan muutama ihastuttava nuori, joiden elämässä varmasti suuria kysymysmerkkejä. He ovat kuitenkin nyt maamme ja uskoisin, että hyvin lähellä maailman parhaassakin hoidossa ja toivotaan, että kaikki menee hyvin. En heitä tunne enkä tiedä, mutta heille ajatuksia. Hyvä ystäväni oli tänään myös sairaalassa. Hieman yli-ikäisenä tuttuvaperheen tytär leikattiin siellä ja nyt kaikki hyvin. Toipuminen selkäleikkauksesta vain vie aikansa ja aika helpolla pitkäksi. Mutta hymy jo herkässä ja toipuminen vauhdikasta. Hyvä niin.

Eduskunnassa tänään aikalailla hiljaista. Meidänkin käytävällä vain muutama avustaja töissä ja en yhtää kolleegaa edes koko talolla nähnyt. No kohta siellä taas täysi kuhina, mutta nyt näyttää väki vielä olevan kesälaitumilla.

Päivän mielenkiintoinen uutinen oli SDP:n Paavo Lipposen lähtö presidentinvaaliehdokkaaksi. Huomenna hän vahvistanee halunsa, mutta jo tänään ainakin Hämeestä tuli kovaa vaatimusta, että jäsenvaali on järjestettävä ja myös hämäläisehdokkaat on saatava siihen mukaan. No mukana jo ainakin Mitro Repo ja Lasse Lehtinen eli mielenkiintoisen repi tulee demarien pressavaalien startista. Mutta itse pidän erinomaisen hyvänä, että SDP:stäkin saadaan kisaan parhaat voimat vaikka se nyt heillä tarkoittaakin K70-sarjaa. Lipponen tulee olemaan mielenkiintoinen ehdokas ja varmasti kisasta tulee hyvä Sauli Niinistön kanssa. Jos keskusta vielä marssittaa ehdokkaakseen kaikista ehdokkaista EU-myönteisimmän ja Kreikka-myönteisimmän Olli Rehnin niin sittenhän kisa alkaa ollakin valmis. Perussuomalaisetkin varmaan kisaan lähtee, mutta onkohan ehdokas kuitenkin joku muu kuin Timo Soini? Tällaista huhutaan.

 

Kommentit