Keskiviikko, 09.08.2006

Blogi, keskiviikkona 09.08.2006

Keskiviikko alkoi käynnillä kunnantalolla. Lupasin eilen selvittää ystävni kaverille hieman haja-asutusalueen tonttien myyntimahdollisuutta. Eilen pahaa pelkäsin alueen suhteen, mutta tänään onneksi selvisi, että kaava ei ole oikeusvaikutteinen ja näin ollen rakennuspaikkoja on mahdollista ko. alueelle saada. Kaunista seutua, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Kivaan kyläkouluunkin matkaa vain vajaa kaksi kilometriä. Kannattaa siis hyödyntää. Sovimme, että asiaa viedään eteenpäin ja myyjä on yhteyksissä nyt kiinteistövälittäjään jne. Asia kannattaa hoitaa vielä syksyn aikan kuntoon. Kiva että pystyi auttamaan ja tuloskin oli haluttun.

Keskustelin kyseisen myyjän kanssa koko ajomatkan Vantaalle puhelimessa. 45 minuuttia meni mukavasti eli näin handsfreen kanssa pystyy hyvin tekemään työtä myös tuon matka-ajankin.

Nyt Vantaalla Kellokukan tiellä ja alan Anetten kanssa tehdä SRC:n Motorforum extraa ensi lauantaille. Toivotaan, että kolmelta olisi valmista.

Silloin kun pitää olla valmiina niin silloin ollaan. Sain Anetten kanssa MTV3:sen ensi lauantain Motorforumin valmiiksi suunnitellussa ajassa. Aina se ei itsestään selvää ole, kun tällaisesta työstä kyse. Nyt kaikki toimi ja mekin ja ohjelma siis halutusti valmiiksi.

Töistä nopeasti kotiin ja tummapuku päälle ja Koukun Arja-Liisan 60-vuotisjuhlille. Arja-Liisa ja Kari ovat pitkäaikaisia tuttuja ja ystäviä ja heidän lastensa kanssa olemme paljonkin tekemisissä. Itseasiassa Elisa-kummityttö ja Elias-kummipoika ovat heidän lastenlapsia. Elisa Maisan ja Elias Kimmon. Hurmaavat lapset!

Arja-Liisan on tehnyt pitkän työn äitinä ja isoäitinä, mutta myös tai ennen kaikkea miten vaan perhepäivähoitajana. Uskomattoman kovaa työtä vaatimattomalla palkalla. Arja-Liisa juuri kertoi, että sijaishoitotilanne on katastrofaalinen. Tilanteelle siis tulee tehdä jotain. Asia otettava esille heti miten.

Timjamissa oli tarjoilut jälleen kohdallaan ja oli kia tavata tuttuja ja vaihtaa kuulumisia. Muutama tunti siinä menikin ja sitten vielä ehdin illaksi ratsastamaankin.

Ratsastustunti näin takana. Oma luksusopettaja Jari oli jälleen paikalla ja mukava tunti. Hevonen kääntyi kuulemma juuri niin kuin pitääkin avo- ja sulkutaivutusten jälkeen. Takaosaa…. 🙂 Tuntui hyvälle rentoutua pitkän päivä päätteeksi.

Nyt jälleen mökillä ja yleisurheilun EM-kilpailuja. Hopeaa sitten tuli keihäästä. Onnea Tero Pitkämäelle makeasta heitosta ja upeasta kilpailusta. Hopea ei ole häpeä.

Tänään tukiryhmäni kasvoi upeasti. Lehdet uutisoivat kampanjastamme ja sen myötä uusi tukijoita liittyi peliin. Suomen Urheiluilmailuopiston rehtori ja toimitusjohtaja Jukka Salokannel heti aamulla oli laittanut sähköpostia ja illalla Knihdin Pekka. Arja-Liisa ja Karikin ilmoittautuivat mukaan. Hieno päivä siis siinäkin mielessä.

Huomenna kotipäivä. Pekkalan entinen emäntä Eija tulee katsomaan remontoitua mökkiämme ja ajattelin sitten illla hieman tehdä taustoja Neste Oil Rallia varten valmiiksi. Se ensi viikon pääohjelmana. Iso duuni edessä.

Kommentit