Keskiviikko, 09.07.2008

Blogi, keskiviikkona 09.07.2008

Tänään on viikon vapaapäiväni – lomani. Loppuviikkoon on sovittu työjuttuja ja sitten lauantaina hieman yrityksenkin töitä, mutta tänään siis vain joutenoloa. Ystäväni Leila tulee perheineen nauttimaan auringista ja kesästä ja tänään näyttää Pekkala esittelevän myös parhaita puoliaan. Kaunis kesäpäivä tulossa.

Nyt kauppaan ja torille ja sitten kesäpäivän viettoon.

….

Lomapäivä takana. Ystävämme perheineen kävi kesäpäivää viettämässä ja täytyy todeta, että kylläpä oli hauskaa. Aamusta jo odotimme aivan vilttikeliä – siis auringossa oleilun kannalta, mutta melkein tuon viltin sai iltapäivästä päälle ottaa. Sen verran sää sateen myötä viileni.

Eilen saimme sitten Sollentunasta Ruotsista odotetun ja toivotun uutisen, kun Mikko Lahtio alitti 800 metrin olympialaisten B-rajan. Tuon kovatasoisen juoksun tarkoitus oli vain ja ainoastaan oman ennätyksen ja kisarajan rikkominen, mutta samalla Mikko näytti, että kovan ajan kisassakin hän on voittajatyyppiä. Kymmenestä metristä jäi huippuvauhtisen jäniskisan voitto lopulta kiinni mutta taakse jäi kovia kisaajia aina EM-tasoa myöten. Mikon loppukiri toimi jälleen ja viimeisellä sadalla metrillä hän nousi seitsemänneltä sijalta aina kakkoseksi ja ulkokautta. Edelle jäi vain Latvian Dmitrijs Jurkevics. Mille uusi oma ennätys 1,46,59 ja nyt sitten vain odotamme olympiajoukkueen nimeämistä ja tietääkseni ensimmäistä loppilaista olympiaedustajaa. A-rajakin oli lähellä eli 1,46, mutta sekin tulee vielä sen tuo Ruotsin gp-juoksu osoitti. Aikalailla mielenkiintoista on myös se, että Mikon meno on nyt sellaista, että SM-kisoissa aikataulujen sen sallitessa hän voisi taistella voitosta niin 400 metrillä kuin 1500:llakin. No pääasia, että tuo juoksujen kuninkuusmatka on nyt hankassa ja suuntana Peking. Onnea Mikolle ja Ollille ja koko perheelle. Olemme ylpeitä teistä.

Kommentit