Keskiviikko, 06.05.2009

Blogi, keskiviikkona 06.05.2009

Uusi aamu ja päivä käyntiin. Sade hieman helpottanut meidän allergikkojen elämää ja herätellyt toisaalta luontoa elämään. Tänään tarkoitus hakea uusi kuuri allergialääkkeitä vaikka minulla onneksi aikuisiällä kevään vaivat helpottaneetkin merkittävästi. Vain tämä lepän ja koivun aika hieman tukkoisempaa.

Eilen nousi aikamoinen kohu kun tutkija Anna Kontula kertoi kirjassaan tositapahtumiin perustuvan tarinan, missä mieskansanedustaja raiskaa. Kirja jättää nimen kertomatta ja nyt asia pitää kaikkia ”valtakunnallisesti tunnettuja poliitikkoja” löyhässä hirressä. Itse olen sitä mieltä, että nyt olisi syytä tuoda nimi esiin ja selvittää asia perinpohjaisesti. Toivotaan, että asia selviää ja rikoksen tehnyt joutuu siitä vastuuseen.

Tänään eduskunnassa kokouksia ja työtä jälleen. Kohta jo menoksi.

Kohtuullisen mukavasti päivä meni. Sivistysvaliokunnassa tänään jatkoimme Akatemia lain käsittelyä ja liikenne- ja viestintävaliokunnassa työstimme EU-selonteon lausunnon loppuun. Istunto tänään olikin eilistä lyhyempi ja helpompikin. Nyt jo kotona Lopella jälleen ja juuri taloyhtiön kokouksesta takaisin kotiin. Tänään ei tämän ihmeempää. Muutama puhelipalaveri Lopen asioista toki päivään mahtui ja hieman myös seutukuntammekin asioita. Palataan niihin kun aikanaan tulevat julkisiksi. Nyt MM-jääkiekko ja USA selkä seinää vasten.

Kommentit