Keskiviikko, 06.04.2011

Blogi, keskiviikkona 06.04.2011

Viime vaaleissa toimme Hämeeseen aamuihin Energiaa ja Paussia Työpäiviin -kampanjan. Ja tänään ennakkoäänestyksen alkajaisiksi se saa jatkoa. Nyt kello 5.30 ja kohta tunnin päästä eli jo kello 6.30 olemme Hämeenlinnan ja Riihimäen Rautatieasemilla tiimin kanssa toivottamassa hyvää työpäivää ja jakamassa päivään myös hieman energiaa ja paussiakin. Nähdään siellä jos aikainen herätys kuuluu arkeenne.

Sitten Lahteen Lahden kuukausimarkkinoille ja siitä se päivä sitten eteneekin vauhdilla iltaan ja kulttuurin Runon ja Ruusun iltaan vaalikahvilallamme. 

Tukiryhmään liittyneitä:

624. Elina Haapala, koulutussuunnittelija, kotiäiti, Hämeenlinna

625. Teuvo Kuparinen, huoltopäällikkö, Janakkala

626. Anne Rusi, Loppi

Klo 21.47 ja Riihimäeltä kotiin. Tänään päivä siis alkoi tempauksellamme Riihimäen Rautatieasemalla. Jakoon meni tuhat purkkia energiaa ja 400 Paussi-patukkaa. Juttu siis teemalla Energiaa ja Paussia Työpäivään ja hyvin siis onnistui. Toistakymmentä tiimiläistä mukana ja huomenna aikaiset aamut jatkuvat Hämeenlinnassa Kokoomusnuorten aamutempauksella.

Riihimäeltä sitten Lahteen Kuukausimarkkinoille ja siellä pikkusateesta huolimatta hyvin väkeä. TV-mainos on nähty ja teotkin huomattu tässä neljän vuoden aikana ja tänään myös Lahdesta lisää väkeä tiimiin ja mm. mainoksia jakamaan. Myös nuorisotiimimme lahtelaiset vetäjät Nuura Naboulsin ja Janne Mattila

Lahdesta sitten Riihimäen Vaalikahvilalle ja siellä illalla vielä Ruusun ja Runon ilta. Lausujataitelija Anja Jaakkola vastasi illan aivan upeista runoista ja musiikista ystäväni Leila Tschokkinen-Passoja ja Petri Lindberg. Ja paikalla oli myös loppilainen taidemaalari Mikael Vesper ja täysi kahvila kulttuurin ystäviä. Jälleen siis nappiin onnistunut erilainen tapahtuma ja innostuinhan minäkin siinä sitten vähän runoja lausumaan. Tommy Tabermannia, Juhani Peltosta ja Juice Leskistä. Koskevat ja varsin henkilökohtaiset runot luinkin. Tommysta ja Jussista paljon muistoja – olivat hienot ystävät ja lähtivät liian varhain. Ja Juicea olen ihannoinut aina. Mutta hieman myös politiikkaakin illassa eli tänään nostin esille mm. tekijänoikeusasioita ja myös taiteilijoiden sosiaaliturvan haasteita. Sillä saralla vielä paljon tehtävää.

Mutta nyt Kympin Uutiset ja huomenna jatkamme opetusministeri Henna Virkkusen kanssa Häme-päivää. Illalla sitten vaalipaneeli yhdessä Mikael Jungnerin kanssa Hämeenlinnassa. Kovia paikkoja.

 

Kommentit